2777
2789
عنوان

چجوری اخه نسبت به رفتارا مادرشوهرم بی تفاوت باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 144 بازدید | 28 پست
میدونم گلم من خودم چند ماه با مادرشوهرم زندگی کردم اونم تو نامزدی...همسرم نمیتونست ازم جدا بمونه چند ...

با اینکه خونه رو تمیز میکردم غذا میذاشتم بچه هاش میموندن جلوشون خم و راست میشدم ولی هیچ احترامی تو اون خونه نداشتم 

میدونم گلم من خودم چند ماه با مادرشوهرم زندگی کردم اونم تو نامزدی...همسرم نمیتونست ازم جدا بمونه چند ...

منم همون دوران عقد خیلی رفتارو دیدم

گریه میکردمو میگفتم اذیتم پیششون

ولی چون اینجا طلاقو بد میدونستن گفتن برو زندگی کن بهتر میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با اینکه خونه رو تمیز میکردم غذا میذاشتم بچه هاش میموندن جلوشون خم و راست میشدم ولی هیچ احترامی تو ا ...

بخدا منم از بچه ۵ سالشون تا ۵۰ سالشونو احترام میزارم

با اینکه چقدر تو زندگیم همشون دخالت کردنو میکنن منم واگذارشون کردم به خدا

ولی این خانواده همچیو تو کنیزی میبینن نه احترام

بخدا منم از بچه ۵ سالشون تا ۵۰ سالشونو احترام میزارمبا اینکه چقدر تو زندگیم همشون دخالت کردنو میکنن ...

نکن عزیزم فردا پس فردا که خدایی نکرده زمین گیر بشه میندازن گردنت ..همه ی تلاشتو بکن از اون خونه بیای بیرون

نکن عزیزم فردا پس فردا که خدایی نکرده زمین گیر بشه میندازن گردنت ..همه ی تلاشتو بکن از اون خونه بیای ...

چند بار گفتن خب

که اگ زمین گیر شدن شوهرم باید مراقبشون باشه

دعا کن خلاص شم ازشون

با اینکه خیلی تو ساختمون زحمت کشیدیم ولی ارزش نداره ادم افسرده بشه توش

کم کم روش کار کن...پس انداز دارین؟ میتونی خونه اجاره کنی؟

پس انداز نه ولی طلا دارم 

چندبار این قدر سختم بود که گفتم طلاهامو میفروشم کم کم خونه بسازیم ولی شوهرم قبول نکرد

چند بار گفتن خبکه اگ زمین گیر شدن شوهرم باید مراقبشون باشهدعا کن خلاص شم ازشونبا اینکه خیلی تو ساختم ...

ساختمون هم میتونید اجاره بدید با پولش یه جا دیگه خونه اجاره کنید فقط باید رو ذهن شوهرت کار کنی ..برات صلوات فرستادم گلم انشالله توخونه ی خودت دهنت شیرین باشه..نگران نباش خدا گاهی جوری همه چیز رو درست میکنه که آدم خودش میمونه

پس انداز نه ولی طلا دارم چندبار این قدر سختم بود که گفتم طلاهامو میفروشم کم کم خونه بسازیم ولی شوهرم ...

طلاهاتو محکم نگه دار اگه همسرت خواست نده ها..شاید خودت بعدا یواشکی تونستی یه کارهایی بکنی