2777
2789
عنوان

انصراف از قرعه کشی خانگی بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 40 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یکجا اسما رو درنمیاورد هر ماه جدا اسم در میاوردید بعد از 3،4تا یکجا اسما در میاوردیدبابا 12ماهه چیزی ...

آره مدتش کمه 12 ماه میسه تا مرداد سال بعد..حالا من خودمم عید نوبتمه.همیشه یکجا قرعه میکرده ایندفعه اینطوری شده

صبر کرده حالا که فهمیده اخره انصراف میده چقدر بیشعورن بعضیا خودش باید یکی رو جاش بیاره وگرنه پولشو ن ...

آره گفته من شرکت کردم گفتم شاید جز نفرات اول باشم ومدیر میگفت توقع داشته پارتی بازی کنم حالا ک آخر شده میگه نمیخوام.

بنظرم قرعه‌های خونگی خوب نیست و بیشتر به نفع نفرات اوله.نفرات آخر تا بیاد نوبتشون بشه،ارزش پولشون رفته.جنسی که میخواستن بخرن،کلی اومده روش.

اما از بانک اول پولو میگیری،نسبت به تورم همون موقع خرج میکنی،بعد کم‌کم قسط میدی.

تنها مزیتش تو سودی هست که مثل بانک ازمون نمیگیرند😅

من یه قرعه خونگی شرکت کردم،نفر آخر شدم.کلی پشیمون شدم،اما دیگه مجبور بودم تا تهش برم🥲

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانه‌ی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانه‌‌ی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷

فعلا هنوز پولی نداده تازه قرعه کردیم

اگه همه موافقن،قرعه رو بهم بزنین و ماهانه قرعه بکشین.با اون خانمم شرط کنین ایندفعه هر وقت نوبتش شد،بهم نزنه.نهایت اینه اگه رفت،یکی جایگزینش کنین.

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانه‌ی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانه‌‌ی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷

بنظرم قرعه‌های خونگی خوب نیست و بیشتر به نفع نفرات اوله.نفرات آخر تا بیاد نوبتشون بشه،ارزش پولشون رف ...

درسته ولی بالاخره نفر آخری هم هست.آدم باید اول فکراشو بکنه