سلام یه قرعه کشی خونگی شرکت کردم 12 ماهه قسطش ماهی 5میلیون به مبلغ60 میلیون من خودم نفر هشتم شدم عروردین نوبتمه نفر آخرمون گفته من به پولش نیاز داشتم چون آخر شدم انصراف میدم.به نظرتون کار درستی کرده؟ باید چی کار کرد?
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اولا اگه قرعه اولو برگزار کننده بدون قرعه کشی برداشته باید الان جبران کنه و اخریو یه هرکسیو انصراف میده جاشو پرکنه...ثانیا ماه به ماه قرعه کشی میشد که حق کسی ضایع نمیشد
ماسالیانه ساله قرعه کشی خونگی داریم بالاخره نفر اول که وامو برمیداره باید یه جاهایی قبول زحمت کنه
اکثرا گفتن هرماه قرعه کشی میکنن. آخه هرماه که همه افراد دور هم جمع نیستن. یه بار جمع میشن تا آخر قرعه کشیمیکنن و تمام.
😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه: برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅
ما تو قرعه کشی خانوادگی یا همکاران، به نفر آخر این دوره نفر اول دوره بعد وام میدیم مجدد.اینطوری همه ...
فامیل ما همیشه اینو میگن آخرین نفر دفعه بعد اول بشه. بعد یادشون میره جر زنی میکنن😂
😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه: برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅
نه دیگه جا افتاده و همه به یاد دارن خصوصا مدیر صندوق.مگر اینکه طرف خودش نخواد که در این صورت مجدد بر ...
خیلی خوبه اینطوری. چون با این وضع تورم ارزش پول نفر اول و آخر خیلی متفاوته.