2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گوجه رو رنده کننن

روغن بریز روش یکمی با نمک 

بعد درشو بذار یه دو دیقه بعدش یه قاشق رب یکم فلفل سیاه یا حالا هرچی دوس داری 

بعد ربشو قشنگ تفت بده بعدم تخم مرغ بشکون اول سفیدشو هم بزن تا زودتر بپزه بوی خامی نده بعدم زردشو

دو تا گوجه متوسط یا یه گوجه بزرگ رو رنده کن. مراقب دستات باش

با یه پیاز متوسط، پیاز داغ نگینی درست کن. گوجه رنده شده رو اضاف کن و تفت بده حرارت متوسط تا گوجه ها خامیشون بره و یه دست بشن

بعد دو تا تخم مرغ بشکون روش و همینطور هم بزن تا تخم مرغ قاطی بشه و بپزه. رنگ املت تقریبا صورتی میشه

نوش جان

من اینطو درست میکنم خیلی خوشمزه میشه 

پیاز نگینی ریز کن زردچوبه یکم فلفل بزن سرخ کن بعدش گوجه رنده کن یا خوردکن بزا ابش کشیدع شده خوب سرخ شه تخم مرغ بزن

به حق دستای کوچیک باب الحوائج علی اصغر و دستای بریده شده عباس ام البنین به زودی تیکر بارداری اینجامشاهده خواهید کرد😍🙏🏻میشه باقلب مهربونت برا ارزوم یه صلوات بفرسین الهی صدبرابرش به خودتون برگرده❤

دوتا گوجه رنده کن بزار ابش خوب کشیده شه یه کوچلو فلفل دلمه هم ریز کن .

بعد روغن بریز تفت بده بعدم یه تخم مرغ بشکن .قاطی کن .نمک و فلفلم بزن .نزار تخم مرغ  خیلی سفت شه

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

یه پیاز کوچیک رو رنده کن سرخ کن نمک و فلفل و زرد چوبه بزن 

بعد دوتا گوجه رو دوست بگیر رنده کن بزن تو پیاز سرخ شدت

بعد که آبش رفت یه ذره رب بزن یدونه ام فلفل سبز خورد کن توش بعد یدونه تخم مرغ بزن هم بزن دیگه دست نزن خودشو بگیره و تمام

گوجه میکس کن با سیر ابش خشک شد روغن یا کره بنداز توشبعد یکم فلفل دلمه یا فلفل تند بریز توشبا من یه ت ...

نسبت گوجه و به تخم مرغ چقدر باشه؟ 

مغزی فرسوده و متلاشی از افکار پوچ

رب رو میریزی تو روغن سرخ شد تخم مرغ رو اضافه میکنی😅مفصل بخوای میتونی اول یک پیاز داغ با زردچوبه درست کنی، فلفل دلمه سبز ریز کنی، گوجه ها رو رنده میکنی یا ریز خورد میکنی و درب تابه رو بذار اجازه میدی نرم بشه، بعد در رو برمیداری تا اب تبخیر بشه و سرخ بشه، بعد نمک و تخم مرغ

۳تا گوجه‌‌‌...۱دوته تخم مرغ...گوجه ها روبشور....رنده کن...بزار روشعله‌‌‌....نمک و زردچوبه و پیاز اضافه کن...آبش ک جمع شد روغن بهش اضافه کن...بعدش تخم مرغ رو تو یه کاسه بشکن و خوب بهم بزن ک سفیده و زرده قاطی قاطیشه...بعدش ب گوجه اضافه کن و خوب بهم بزن‌‌‌‌...خوب خوب ک گوجه و تخم مرغ قاطی قاطشع...