2777
2789
عنوان

🌟💖🌟بالاخره به افسردیم پایان دادم 🌟💖🌟😇

| مشاهده متن کامل بحث + 1195 بازدید | 115 پست
@ومپایر_اعظم‍ لایک میکنی و نباشی لطفش میره هاا.. بیشترین کمک از سمت ایشونه 😇🌟

کاری نکردم که... 

یه‌ ومپایر با روح‌ بچه‌گربه...🧛🏻‍♀️🐈‍⬛                                                      https://daigo.ir/secret/7228025515

@ونگوگ_2910‍ ازت ممنونم دختر خوبم @ملکه455_ بینهایت ممنونم این ک تحمل کردی منو این مدت. @آرزو1388‍ ...

افرین خاله عزیزممممم

خاله تیدا هر کاری میکنم تگ نمیشه

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای جااانم خیلی خیلی خوشحالممم مامان قشنگمم.. همیشه پرانرژی و شاد باشی دورت بگردمم تو بیشتر هوای دل ه ...

فدات عزیزمی. فعلا ک هنوز انرژیم برنگشته و بر میگردونم ـ. ممنون از شماها که فرشته خدا شدین برام. 

نکنه فرشته قلبم خدا حفظتون کنه عزیزم.. 

انجام وظیفه بود دورت بگردم🌟🌟🌟🌟💖💖💖💖💖 

گاهی سکوت من میشکند  تو. را 😐 

افرین خاله عزیزمممممخاله تیدا هر کاری میکنم تگ نمیشه

ممنونم فدات 

اره احتمالا عددات رو فارسی تایپ میزنی. 

عدد ها رو انگلیسی کن درست میشه.. 

مشکل منم همین بود... هم شما رو هم تیدا جون رو.. قربونت مرسی عزیزم 

فدات عزیزمی. فعلا ک هنوز انرژیم برنگشته و بر میگردونم ـ. ممنون از شماها که فرشته خدا شدین برام. نکنه ...

انشااله بهتر از قبل بشی به حق مهربونی هایی که برای بقیه میکنی خدا به دل مهربونت نگاه کنه ماهگلمم خودت فرشته ای 🩷 🤗 😘 ❤️ ❤️ ❤️ ⭐️ ⭐️⭐️ 

انشااله بهتر از قبل بشی به حق مهربونی هایی که برای بقیه میکنی خدا به دل مهربونت نگاه کنه ماهگلمم خود ...

فدای  قلب مهربونت بشم فرشته قلب خودم 💖💖💖💖😘🍀🌟🍀

سلام عشقم خوبی فداتشم 

من وظیفمه همیشه درخدمتم هروقت بخوای بهت گوش میدم🫂❤️😘خیلی برات خوشحالم انشالله که همیشه شاد باشی

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂