2777
2789
عنوان

🌟💖🌟بالاخره به افسردیم پایان دادم 🌟💖🌟😇

| مشاهده متن کامل بحث + 772 بازدید | 76 پست
خب چقد خووووووب تبریک میگم تولددوباره توبمنم کمک کن تا خوب بشم

فقط اینو بگم تنها نمون

اگه شده یک نفرو دوست خودت بدون.

اگه حالتو خوب میکنه سعی کن همون یک نفرو حفظ کنی.بهتر از ده تا ادم سمیه من این کارو انجام دادم.... 

گاهی سکوت من میشکند  تو. را 😐 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازت ممنونم اتفاقا شما کار درستو انجام دادی بازمم مممونمم ک کمک اصلی رو شما در اصل انجام دادی 😇🍀😇

🌷

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

از تاپیکات ک مشخص بود افسرده نیستینمیدونم چرا دوست دارید ادای افسرده هارو در بیارید

مگ شما پیش من بودی. 

اگه اولیا رو ببینی میفهمیدی.. 

به قول بگو یاسی این کل تاپیکاش سمین.. واقعا ادم باید همچیو یه جا نشون بده من نمیفهمم. 

دوماه تموم دلم نمیخواست هیچ کاری انجام بدم 

شبا رو یا با گریه میخوابیدم یا کلا بیخواب میشدم 

همین میگم بعضیا  ناخواسته ماهن. و قصاوت ادمو

تازه حالم بهتر شده

دلم نمیخواد دوباره برگردم به اون دوران

اولین دووره ازدواجم وقتی باردار بودم مادرم فوت  سیسمونی بچم و اورد و رفت.

یه جنین هشت ماهه رو خودم با دست خودم خاکش کردم...خدایا این ها رو نصیب هیشکی نکن.

خیلی سخت بود برام.

مادرم اول محرم فوت شد..... و دختر قشنگم هم اخردمرداد  ببین دوماه تموم کارم گریه و ناله بود..با اشنایی این بچه  بدون اینکه بفمن چمه...حالم بهتر شد😥 الهی هیشکی مث من نشه 😥😥 . .  

ای خودا خالههههههه منم از افسردگی در بیار☹️

من ک کاری نکردم عزیزم.. این مدت مدیون همین بچه هام... خدا حفظشون کنه 

شما هم... افسردگی چیز خوبی نیست... یچی بهتر بخور.. شکلاتی چیزی😇🍫🍫

قربونت عزیزم.. همچنین برای شما عزیزم بود بخاطر مشکلات خودم خیلی بهم ریختم.. از نظر روحی. که پاک منو ...

منم حال روحیم خوبی ندارم 

انقدر بی انگیزه شدم حتی تا حمام هم به زور باید برم 

منی که یه روز در میون یا هر روز دوش میگرفتم اصلا فکرشم نمیکردم اینجور بی حوصله شم

در این فکرم من و دانم که هرگز    مرا یارای رفتن زین قفس نیست    اگر هم مرد زندانبان بخواهد       دگر از بهر پروازم نفس نیست    
منم حال روحیم خوبی ندارم انقدر بی انگیزه شدم حتی تا حمام هم به زور باید برم منی که یه روز در میون یا ...

درکت میکنم بخدا

اشتباه منو تکرار نکن

با خودت دوست باش  و به خودت متکی باش. 

باشگاه  برو  .. ورزش کن.. از هفته ای یع بار پیاده روی صبحگاهی شرو کن.. ی چای کوچولو برا خودت دم کن و به خودت برس بخدا برمیگرده. 

اجازه نده اوضاع  اجتمماع ناراحتت کنه چون همه یجورایی درگیرن.. شکر خدا رو انجام بده ک سلامتی و قلبت میزنه.. 

سلام خاله خوبید😘قربونتون برم من 💖@7991‍ تیدا خاله خواست تگت کنیم

سلام عزیز خاله. 

خدانکنه با وجودتون مگه میشه  بد باشم ممنونتونم عزیزم💖😇💖🍫🍫

@7991‍ تیدا جونم خوبی خاله.. دورت بگردم.. 🌟🍀🌟

راهشو ب ماهم بگو🥲😂

تنها نمون

حال خوب بقیه رو ببین 

با بقیه رفیق باش حتی اگه مخالفتن

یک دوست داعمی حتی شده مجازیااا برای خودت انتخاب کن

به خودت احترام بزار

برای خودت ارزش قائل  شو.. 

فقط خودتی ک میتونی به خودت کمک کنی

موسیقی غمگین گوش نده

یکم اجتماعی شدن بد نیست

کتاب بخون 

ادما رو دوست داشته باش 

ورزش کن 

علت افسردگیتو پیدا کن و یک باره بشین براش عزا داری کن..  تموم شه بره. 

من دوماه تمموم براشون گریه کردم.ـ.

البته بغض کهنه ای که مونده بود ته گلوـ.. تلمبار  بود... یک نفر بهم کمک کرد و ترکوندش..شاید  همین باعث حال خوبم شدـ.  نمیگم کامل خوب شدم.

ولی از دو روز قبلم بهترم...سبک شدم... .  

خداروهزار مرتبه شکر بدترین بیماریه به خداحالا راهکاراتم بگو تی جان قربان🥰

دیگ اومدنم ب سایت.. 

و همصحبت شدن با کاربرای ماهی ک «میشناسمشون..  خیلی بهم کمک کرد مخصوصا سه چهار تاشون..  ک این مدت بهشون زحمت دادم. 

خیلی واقعا ممنونمم ازشون 

ای جااانم خیلی خیلی خوشحالممم مامان قشنگمم.. همیشه پرانرژی و شاد باشی دورت بگردمم تو بیشتر هوای دل همه ی ما رو داری با تاپیک های قشنگت.. نور خدایییی نازنینم😇😇😇😇😇😇😇💫💫💫🤗🤗🤗🌈🌈🌈🌜🌜🌜🌜🌜

تنها نمونحال خوب بقیه رو ببین با بقیه رفیق باش حتی اگه مخالفتنیک دوست داعمی حتی شده مجازیااا برای خو ...

مرسی که وقت گزاشتی و تایپ کردی

ممنونم❤️✨️

گاهی‌در‌یک‌خاطره‌حبس‌‌میشوی‌برای‌ابد..!

من ک کاری نکردم عزیزم.. این مدت مدیون همین بچه هام... خدا حفظشون کنه شما هم... افسردگی چیز خوبی نیست ...

من ناراحت باشم چیزی نمیتونم بخورم 

شوکولاتم که ضرر داره☹️

درباره بنده : کسیم که تاپیک هاش به شدت خار داره😁😁😁