2777
2789
عنوان

🌟💖🌟بالاخره به افسردیم پایان دادم 🌟💖🌟😇

| مشاهده متن کامل بحث + 1184 بازدید | 115 پست
ای خودا خالههههههه منم از افسردگی در بیار☹️

🥺

مواظب حرف زدنتون باشید من با کسی کاری ندارم تا زمانی که کاری به کارم نداشته باشید. 🤞🏻                           «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀         https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

امروز چهارشنبس بعد سه ماه بالاخره تونستم از جام پاشم.. طبق عادت هر روزم امروز. روز جارو کشی و گردگیر ...

ممنون عزیزم💕

موفق باشی همیشه انشالله🌹🌹🌹

🧜‍♂️مابی ادب نیستیم،برخوردمون بستگی داره که شماکی باشی🧜‍♂️

من که کاری نکردم 

خوبه که تونستی خودتو پیدا کنی و الان حالت بهتره

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

عزیزم خوشحالم بابت حال خوبت، انشالله پایدار باشهاگه یه خلاصه دادی منو لایک کن

قربونت عزیزم.. همچنین برای شما عزیزم 

بود بخاطر  مشکلات خودم خیلی بهم ریختم.. از نظر روحی. 

که پاک منو از زندگیم انداخت.. 

خیلیه مدتی نتونی هیچ کاری انجام بدم...  رو همه چی و همه جا بدبین شده بودم....... 

خلاصه از وقتی عضو سایت شدم و با یه عده اشنا  عیر مستقیمم  رو حال خوبم تاثیر با اینکه یه عدشونم سنشون از من کمتره شدن امید زنگیم

الهی ک هیشکی و هیچکس مثل من نباشه.حال منم درک نکنه..هیچ وقت  وهیچوت.ـالهی انقد حال دل همه خوب باشه ک خوشحالیاشون دلیل اشکاشون بشه.. 

💖💖🌟💖🌟💖💖

گاهی سکوت من میشکند  تو. را 😐 

من که کاری نکردم خوبه که تونستی خودتو پیدا کنی و الان حالت بهتره

ازت ممنونم اتفاقا شما کار درستو انجام دادی بازمم  مممونمم ک کمک اصلی رو شما در اصل انجام دادی 😇🍀😇

گاهی سکوت من میشکند  تو. را 😐