2777
2789

کسایی ک تو شرایط منت چجوری بچه کوچیک داشتین و با بارداری کنار اومدین چجور گذروندین بعد دنیا اومدن بچه دوم چجوری شد زندگیتون😔😔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه باید کنار بیای 

انشاءالله خدا بچه هات حفظ کنه 

او آرزویم بود ، آرزوی محال من که عشق را در نرسیدن برایم معنا کرد . به راستی که همه جا دارمش ،در فکرم ، خیالم ، قلبم ولی به جز کنارم :)

کاش من جای شما بودم..

منم وقتی پسرم دنیا اومد گفتم تا وقتی کلاس اول نره بچه نمیارم و همین هم شد ،از کلاس اول بچم تا الان که قراره بره چهارم تو اقدامم ،سقط و خارج رحمی داشتم ،سنم شد بالای ۳۰ سال و کلی درگیر،،، حالم از هر چی دکتر بهم میخوره 

و الان آرزو میکردم کاش پشت پسرم یکی میوردم و پروندشو میبستم ... انقدر پسرم الان تنهاست اما من کاری از دستم برنمیاد.. ناشکری نکن ،شاید سختیش همون اوایل باشه تا به شرایط عادت کنی دوستم... بعد با هم بزرگ میشن ،رفیق میشن، تو هم در دهه بعدی زندگیت فقط به حال خودت میرسی💞💞💞

کاش من جای شما بودم..منم وقتی پسرم دنیا اومد گفتم تا وقتی کلاس اول نره بچه نمیارم و همین هم شد ،از ک ...

من خیلی نگرانم خیلی ‌از بعدش میترسم ک بچهذب دنیا بیاد زندگیمون چجوری میشه مطمعنم خیلی روزای سختی در انتظارمه😭😭

۱۴ماهشه

چن ماهته الان؟

خودت چن سالته؟

من پسرم ۲/۵ سالشه ۴ ماهه باردارم اتفاقا خیلیم خوشحالم البته بارداری من ناخواسته نبود...

میدونی کسانی هستن که سال هاست دچار نازایی ثانویه ان و منتظر بچه دوم

خداروشاکر باش...بزرگ بشن با هم همبازی بشن😍