2777
2789
عنوان

بیاین به دادم برسین چه خاکی شد بسرم

360 بازدید | 19 پست

همکارش گفته شیر ۱۷۰ تریاک۱۸۰ توشهرمون اصل برات بیارم

گفته ۱۲تابیار

یبارم چندسال پیش تو نامزدی دیدم یه همچین پیامی که گفته بود داداش بچین بیایم بخوریم بکشیم کاش اونموقع بهم میزدم.نه الان بایه بچه

گفتم ببین من طلاق نمیگیرم هرچندسال طول بکشه میمونم تا بدبخت بیچاره شدنتو ببینم لذت ببرم بعد جدامیشم.خوابه هنوز البته پیامام رو ندیده😔

گفتم یادته هی میگفتین فلانی پدرنداره معتادشده بابات مسخرش میکرد حالاچیشد تو که پدربالاسرته توچرا معتادشدی.

البته توهرجورباشی دوتاخواهرمثل شیرداری که پشتتن موادتم میخرن برات😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجوری که تازه سر لج می افته

اخه یبار از شهرستان اومدم دیدم عه کتری به فنا رفته تو همین نینی سایت گذاشتم دیدم گفتن شیره کشیده حواسش به کتری نبوده نابود شده بهش گفتم قسم خورد ب جون بچمون که نهههه اصلا شیره چی هست

یبار گل پیدا کردم از جیبش

دیگه موندم چیکار کنم میخوام پیامشو واس باباش بفرستم

بااینک باباشم سگه میگ خوب میکنه میکشه

خیلی گرون بهش گفتن...تریاک محلی ارزون شده چون فراوونه...تریاک۱۰۰...شیره محلی۱۳۰...شیرافغانی۷۰

این قیمتا رو از کجا میارین😅😅تو خود کرمان و زاهدانم این قیمت گیر نمیاد

فک کنم قیر بهتون دادن😅

اخه یبار از شهرستان اومدم دیدم عه کتری به فنا رفته تو همین نینی سایت گذاشتم دیدم گفتن شیره کشیده حوا ...

به نظرم باهاش رک و راست صحبت کن اگه انکار کرد یهویی ببرش آزمایش اگه نیومد باهات آزمایش بده مطمئن باش کاسه ای زیر نمی کاسه داره

این قیمتا رو از کجا میارین😅😅تو خود کرمان و زاهدانم این قیمت گیر نمیادفک کنم قیر بهتون دادن😅

نه عزیزم...والله اصل جنس محلی ک کشت همسایمونه...خب وقتی فراوان باشه قطعن نرخ میاد پایین..‌الان از استان ما میبرن زاهدان و کرمان وسیستان

به نظرم باهاش رک و راست صحبت کن اگه انکار کرد یهویی ببرش آزمایش اگه نیومد باهات آزمایش بده مطمئن باش ...

دیدم الان پیامشو دیگه 

قبلا هم دیده بودم

ازمایش چی میخواد ثابت کنه😔

میخوام دنبال کار بگردم بزارم بچه رو نگه داره برم😔