2777
2789
عنوان

زن ها💔

472 بازدید | 56 پست

خیانت کرد! خودت کم گذاشتی 

دوسم نداره! سیاست نداشتی

کتکم زد! بزرگش نکن 

به کسی پیام میده! مردا همه همینن

کمکم نمیکنه! هیچ مردی کمک نمیکنه 

استقلال ندارم! غیرت داره روت

میخوام درس بخونم! بخونی که تهش چی شوهر که داری

میخوام برم سرکار! خرجتو میده ولش کن

بهم پول نمیده! وضع اقتصادی خرابه 

اهمیت نمیده بهم! اووو دلت خوشه ها

ازم تعریف نمیکنه! خستس سرکار بوده

و.... 

و بدترین قسمت ماجرا اینه که عمدتا اینارو زنا میگن نه مردا 

یکی هم شما بگید

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی 

مردا خ ر ن ولش کن🤣

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا ججلیخ:)          https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊 تلاش میکنم تا به هدفی که دارم برسم 🎀چه شب بیداری هایی که تحمل کردم و تحمل خواهم کرد😴 خدایا کمکم کنم منم قول میدم صدمو بزارم عاشقتم خداجونم 💓میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀مهم آخرشه که شیرینه پس تحمل میکنم🙃یه بار شکست بدی خوردم ولی تونستم دوباره پاشم😊اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در تاریخ همیشه به زنان ظلم شده

و وقتی امام زمان(عج) ظهور کنن، اولین کارشون رسیدگی به حقوق زنان هست

:))))))) ما هیچوقت به حقمون نخواهیم رسید مگر در اون زمان...

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

اینجا اینجوری راهکار نمیدن در جواب همه گزینه ها میگن طلاق طلاق یا جدا شو

🫠🤝 اره من خودمم همین راه حلو میدم گاهی اوقات، گاهی اوقات

اما خودم هم زندگی رو دیدم که باید طلاق میگرفت،‌نگرفت، و...

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

خیانت خیانت خدا لعنت کنه هرچی خیانت کاره رو

پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم اگر به صلاحم هست اون پسری که میخوام شوهرم و اگر نه مهرش از دلم پاک شه من زیادی خستم برای دویدن حالم خوب نیست 

اینجا اینجوری راهکار نمیدن در جواب همه گزینه ها میگن طلاق طلاق یا جدا شو

طلاق خیلی بده

ولی به نظرت چرا برای مردا آنقدر طلاق تابو نیست و هیچوقت به فکر سازش نیستن و اولین گزینشون بدون هیچ واهمه ای طلاق؟ 

شوهرم خیانت کرد انداختمش از خونه بیرون. دربه در شده بوددوستش زنگ زد گفت حالا یه اشتباهی کرده تموم شد ...

بگو که جدا شدی