2777
2789
عنوان

زن ها💔

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 56 پست
زن ها رو مردای نادون و بد، عصبی و جیغ جیغو میکنن

درست ولي من و امثال من كه نبايد تقاص بديم يه كاري رو قبول كردن و در مقابلش پول ميگيرن بايد ب وظيفه شون عمل كنن 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
عزیزم من دارم به عنوان همسر و همراه اینو میگم وگرنه وظیفه شغلی جداست

درست ميفرماييد واسه همين گفتم چندان به موضوع شما ربط نداره اونموقع كه كامنت گذاشتم ناراحت بودم 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همش مالی بود حالا بزار من بگم حق طلاق محدود* حضانت فرزندان پس از سن مشخص* ارزش نصف شهادت* دیه ...

اینهایی که شمردید، از قوانین کشوره و مرد به عنوان شوهر وضع نکرده!!!!! 

و همینطور پوشش و حجاب هم از احکام اسلامه و باز هم به مرد مربوط نمیشه!!! 

داریم در مورد رفتارها و ظلمی که کرد به زن یا زن به مرد داره صحبت میکنیم

میشه چند مورد مثال بزنی

میگم من کامنتتو توی یکی از تاپیک ها خوندم 

برای تولد پارتنرت گفتی ساعت رولکس خریدی خیلیییی گرونه واقعا ۵٠٠ میلیون براش هزینه کردی؟ یا کت شلوار هاکوپیان نزدیک ۴٠ تومنهه

بنظرت من چی بخرممم خیلی حس میکنم ناکافیه🥲🥲🥲

البته اگر دوست داشتی جواب بده🤍

موافقم اما در مورد ظلمهایی که به مردا هم میشه چیزی داری بگی!!؟؟

ظلم به آقایون هیچوقت سیستماتیک نبوده و نیست با اکانت فیک میای لاقل تلاش کن منطقی حرف بزنی آقای همیشه طلبکار! 

بروهی ایران♥️🫡

ظلم به آقایون هیچوقت سیستماتیک نبوده و نیست با اکانت فیک میای لاقل تلاش کن منطقی حرف بزنی آقای همیشه ...

🤣 🤣 🤣 آفرین زرنگ، تو فهمیدی🙄😒

حالا این سیستماتیک رو یکم توضیح بده ببینم خودت میدونی چی گفتی 🤔

میگم من کامنتتو توی یکی از تاپیک ها خوندم برای تولد پارتنرت گفتی ساعت رولکس خریدی خیلیییی گرونه واقع ...

قلبم ساعت رولکسا دیتجاست اورج توی فرمانیه یکی از شعب رولکس 80 تومنه 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی