2777
2789
عنوان

بدون دلیل بلاک کرد میشه لطفا کمکم کنید😔

| مشاهده متن کامل بحث + 816 بازدید | 109 پست
بنظر میاد طرف دوست مجازیشه فقط 😄😄

بله حدس منم اینه که لانگ بوده و انقدر پیله طرف شده اومده بلاک کرده 

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیکارکنیم فکرتون درگیرمون میشه؟

ببین آبجی این خیلی مهمه که نشون بدی واسه خودت ارزش قائلی واسه رابطه هم همین طور ولی خودتو محتاج اون نمیدونی 

واقعا هم سعی کن همین طور باشه ببین طرف ازدواج می‌کنه میرن زیر سقف ولی بازم جدا میشه الان که اون تعهدی اصلا نداره حواست باشه سست نشی و وا ندی و واسه اینکه بمونه پیشت ارزشت رو پایین نیاری 

اگه هم دیدی نموند و رفت ناراحتی داره غم و قصه داره می‌دونم خودم این روزا رو رد کردم ولی بازم اینو بدون که اون ارزش تورو نداشته اون لیاقت شما رو نداشته و منتظر بهترینش باش 

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

مرسی عالی بود. وسطِ چت یهوبگم کاردارم برم چطوره؟ یابعضی روزابگم حوصله ندارم ببینم واکنشش چیه؟

راستی یه چیزی یادم رفت بگم 

کلا سعی نکن خیلی توی دم دستش باشی خیلی هم سرد و یک طرفه نشه مثلا هر زمان که پیام داد انتظار سین داشته باشه یا مثلاً همیشه آماده پیام نباش یه موقع پیام داد زود جواب بده یه وقت یکم دیر بشه اگه علت خواست بگو مثلا داشتم درس میخوندم یا کمک میکردم یا کار میکردم ولی خب کنترل شده باشه به شدت تفریط نشه یا اینکه می‌رید چت کنید چتتون نشه چندین ساعت بعضی وقتا بگو تایمم خالیه اشکال نداره ولی بعضی وقتا بگو خب برم پای درس یا برم سر کارم خدافظ 

اینجوری باعث میشه ارزشت بالا بره خیلی ولی سیاست رابطه داری هم خیلی مهمه و طبق تجربه به دست میاد 

یه سوال الان بازم نظرتون همین بود که فرمودید یا فهمیدید استارتر مرده تغییر کرد؟

ببین خانوما نازشون بیشتره و خب تمایل دارن یکی لوسشون کنه 

اما اینکه خانوم گفته چند روز پیام نده حق هر فردیه فارغ از جنسیت وقتی میگه نیاز به زمان دارم و نباش این فضا از طرف پارتنرش بهش داده بشه  و اصلا درست نیست  هی هر روز پیام بدی 

اینکه بلاک کنه و بگه حالم خوب شد پیام میدم صد در صد من آقا هم باشم کات می کنم کاملا نابالغانس 

البته که این آقا هم پیله کرده و گوش نداده به درخواست زمان دادن خانوم 

اما باز هم میشه با صحبت و منطقی و بالغانه رابطه رو هندل کرد 

مگر اینکه دوتایی سنشون پایین باشه و خب این ها مخصوص سن های پایین در سن های بالا به شدت خام و نپخته و نشان دهنده عدم بلوغ فکری هست 

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
ببین خانوما نازشون بیشتره و خب تمایل دارن یکی لوسشون کنه اما اینکه خانوم گفته چند روز پیام نده حق هر ...

کاملا درست و صحیح فرمودید 

بنظرم زوده توی این سنا رابطه خیلی زود به هم دل میبندن سر عاقل نبودن کات می‌کنن و روزی یکبار غم و ناراحتی و افسردگی

کاملا درست و صحیح فرمودید بنظرم زوده توی این سنا رابطه خیلی زود به هم دل میبندن سر عاقل نبودن کات می ...

من خودمم اصلا دوستی زیر 19 سال رو قبول ندارم چون متاسفانه تعادل هورمونی و عقلی برعکس هم عمل می کنه و ممکنه صدمات جبران ناپذیری به جا بذاره 

اما بعد از این سن خیلی موافقم باید دوست شد اما عاشق نشی ؛

بسنجی بررسی کنی یاد بگیری و تجربه کسب کنی 

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
من خودمم اصلا دوستی زیر 19 سال رو قبول ندارم چون متاسفانه تعادل هورمونی و عقلی برعکس هم عمل می کنه و ...

بله قبول دارم ولی خب یه جاهایی نه 

زیر ۱۹ که هیچ بنظرم بعد گرفتن لیسانس مناسب هست 

ولی خب دوستی های امروزی اصلا خوب نیست و روی احساسات آدم تاثیر می‌ذاره ولی خب روابط اجتماعی کلا خیلی خوبه و خوبه که آدم بلد باشه ولی عاشق نشه

راستی یه چیزی یادم رفت بگم کلا سعی نکن خیلی توی دم دستش باشی خیلی هم سرد و یک طرفه نشه مثلا هر زمان ...

وای چقدرمرداپیچیده ان. والانمیدونم. چطورباهاش رفتارکنم گیج شدم. فکرکنم درکُل میگیدیکمی کم محلی بکنیم به مردابهتره درسته؟ 

وای چقدرمرداپیچیده ان. والانمیدونم. چطورباهاش رفتارکنم گیج شدم. فکرکنم درکُل میگیدیکمی کم محلی بکنیم ...

گیج شدن نداره فقط یه چیزی رو بدون اینکه توی رابطه (اگه مطمئنی و قصد جلو اومدن داره و به یقین ۱۰۰ رسیدی) 

نه کم بذار و نه زیاد فقط تعادل رو رعایت کن که از اون ور بوم نیفتی فقط همینننننن 

بعضیا مخصوصا خانوما چون احساسی تر هستن ممکنه بیش از ۱۰۰ خودشونو بذارن و خب همین باعث نابودی رابطه بشه 

بعضی وقتا بله لازم هست ولی خب نه همیشه و یادت باشه در کل سعی کن غیر قابل پیش بینی باشی ندونه چجوریه رفتارت 

این موارد خیلیاش هم برای مردا هست 

در کل سعی کن نگران نباشید اصلا

گیج شدن نداره فقط یه چیزی رو بدون اینکه توی رابطه (اگه مطمئنی و قصد جلو اومدن داره و به یقین ۱۰۰ رسی ...

مرسی راهنمایی میکنید. نه قصدمون جدی نیست. درحدِ دوستی. چطوری کاری کنم رفتارم راپیش بینی نکنه؟ والانمیدونم به خدا. مثلااصلاامروزاصلاپیام ندادم بهش. اون فکرکنم داده توتلگرام برام نرفتم سین کنم وجواب بدم. خوبه اینجوری؟ میخام اون بیوفته دنبالم وپیگیرم بشه نه من. خیلی مغرورم

مرسی راهنمایی میکنید. نه قصدمون جدی نیست. درحدِ دوستی. چطوری کاری کنم رفتارم راپیش بینی نکنه؟ والانم ...

کارت تقریبا درسته براتون توضیح میدم پیام بدید تا بگم