2777
2789
عنوان

خانواده شوهر

228 بازدید | 18 پست

پدرشوهرم خونه دار دوتا ساختمون ماهم تو یکی از اون خونه ها میشینیم اما برای پس انداز ماشینمونو با کمی طلا و نقدینگی دادیم که یه خونه نقلی بخریم

اما پدرشوهرم که خیلی هم وضعش خوبه اصلا کمکمون نکرد..

تو شرایطی که منو همسرم جفتمون کار میکنیم و کارتمون سر اون خونه خالی شد

اصلا دلم نرم نمیشه با خانوادش

ارتباطتتو کم کن پس

ببین هوامونو داره ها برنج و مرغ و گوشت و فلان احترام و عزتم همیشه برام میزاره اما سر خونه اصلا کمکمون نکرد در صورتی که حسابش میلیاردی پره

هفته ای یک بار میرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو کمکت نکرد پدرشوهر من کل پولامونو بالا کشید که خونه ی پنجاه متریشو لطف کرد بهمون داد درحالی ک قبل عقد گفت یا عروسی براتون مییگرم یا خونه رو میزنم به نام پسرم به جای عروسی

عضو گروه یک ستاره⭐   ✅وزن فعلی :۶۸/۸۰۰   💥وزن اولیه:۷۳/۳۰۰ 💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

تو کمکت نکرد پدرشوهر من کل پولامونو بالا کشید که خونه ی پنجاه متریشو لطف کرد بهمون داد درحالی ک قبل ...

برای ما عروسی گرفت کل پول و شاباشو خودش جمع کرد یه هزار تومنی هم بهمون نداد

ببین هوامونو داره ها برنج و مرغ و گوشت و فلان احترام و عزتم همیشه برام میزاره اما سر خونه اصلا کمکمو ...

همین که خونه در اختیارتون گذاسته تا بتونید پس انداز کنید پول جم کنید زیادیه 🙂👍

من جز خودم هیچ کسیو ندارم ....هیچ کس🕊

خب کمک کرده قبلش مگه تا حالا تو خونه اون نبودید و تونستید اجاره خونه رو پس انداز کنید

تازه استارتر ناراحته که عروسی گرفته براسون پدر شوهره پول عروسی رو خودش برداشته !!!

حالی که خودشون اگه میگرفتن عروسی تا یکسالن نمیتونستن از عهده قرض و ...اش بر بیان چ برسه خونه بخرن 🙃

یکم انصاف لطفا ❤

همین که خونه در اختیارتون گذاسته تا بتونید پس انداز کنید پول جم کنید زیادیه 🙂👍

اره خونه داد ولی وقتی برادرای همسرم میخواستن ماشین بخرن کمکشون کرد اما سر خونه ما انگار لج کرد...

اره خونه داد ولی وقتی برادرای همسرم میخواستن ماشین بخرن کمکشون کرد اما سر خونه ما انگار لج کرد...

چشمت به بقیه نباشه وگرنه اینی که داری ام از دست میدی 🙃

از منی ک ۶ ساله متاهلم اینو اویزه گوشت کن‌

چشمت به بقیه نباشه وگرنه اینی که داری ام از دست میدی 🙃از منی ک ۶ ساله متاهلم اینو اویزه گوشت کن‌

چی بگم والا ولی خیلی زور داره برام که اون همه داره 100 تومن 200 تومن بر  اون پولی نیست اما برای ما که اول زندگیمونه خیلیه

تازه استارتر ناراحته که عروسی گرفته براسون پدر شوهره پول عروسی رو خودش برداشته !!!حالی که خودشون اگه ...

به نظرم نباید انتظار چیزی رو داشت اگه کمک کرد که ممنونش باش اگه هم نکرد دلخوری نداره آدم وقتی به دیگران تکیه کنه مطمئن باش چیزی از زندگی کردن نمیفهمه و یاد هم نمیگیره 

ببین هوامونو داره ها برنج و مرغ و گوشت و فلان احترام و عزتم همیشه برام میزاره اما سر خونه اصلا کمکمو ...

خب پر باشه شاید نخواد بده

شما نباید چشمت به دست کسی باشه 

ضمن اینکه میگه طفلی همه جوره خوبه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری