2777
2789
عنوان

آخه من چرا جور زندگی مامانمو بکشم

536 بازدید | 56 پست

صبح تا شب کار کن آشپزی لباس بشور تمام زندگی به دست من می‌چرخه مهمون میاد تمام کارا خونه آشپزی با منه من چی غلطی بکنم بخدا سه روز رفتم حموم هنوز نرسیدم موهام شونه کنم مادرم قرض اعصاب میخوره یه مدت مریض بود بعد چند جا بردیم دکتر گفته هیچ مشکی نداره من چیکار کنم چهار ماه افتاده فقط زیر لاف هست لعنت به این زندگی گناه من چیه خسته شدم یه دقیقه نمیتوانم بشینم  😭😭

چشم به را

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش بگو من توان  ندارم و منم داری مریض می کنی اگر کمک نکنی منم همه چیز را رها می کنم و مثل خودت سرم را می کنم زیر لحاف و شب و صبح می خوابم

البته با احترام و محبت و گرفتن مشاوره

ولی بگذار به خودش بیاد

بی مسئولیتی خودش باعث روانی شدن آدم میشه

امان از دست مادرای تنبل مامان من پنجاه سالشه انتطار داره من که شاغلم دانشجوم و خب زندگی متاهل خودم رو دارم برم دونه دونه کابینت هاش رو تمیز کنم

تو زندگیتون تک بعدی نباشید؛ درس بخونید ولی کنارش یه مهارتم یاد بگیرید.کار کنید ولی کنارش حتما سفر هم برید.پس انداز کنید ولی کنارش به استایلتون برسید.رابطه عاشقانه داشته باشید ولی خودتونو وقف نکنید.خانواده‌تون رو دوست داشته باشید ولی از علایقِ خودتون بخاطر احترام به خانواده نگذرید.   یهو به خودتون میایید می‌بینید هیچی ازتون نمونده جزهمون  بُعد از زندگیتون که خودتونو واسش وقف کردین