2777
2789

حق طلاق حق کار و چه چیزای دیگه ای هست که ازش بگیرم بنظرتون اینطوری بهتره یامهرمو بالاتر بگم ؟راستی من جهیزیه هم ندارم چون خانوادم چیزی برام نمیگیرن 

خدایابندهات باهام کاری کردن که ازت دورشدم (به جرم دختربودن هزارسیلی برصورتم زدن،ارزوی زندگی کردن به دلم گذاشتن به دلم موند همه ی آرزوهام... )تورولابه لای دردام گم کردم توبیاوخدایی کن پیدام کن
باید با خود آقا به توافق برسی حالا ما هم بگیم خوبه اون قبول میکنه؟

اون که بله میدونم ولی بنظرتون این شرایط خوب

خدایابندهات باهام کاری کردن که ازت دورشدم (به جرم دختربودن هزارسیلی برصورتم زدن،ارزوی زندگی کردن به دلم گذاشتن به دلم موند همه ی آرزوهام... )تورولابه لای دردام گم کردم توبیاوخدایی کن پیدام کن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید با خود آقا به توافق برسی حالا ما هم بگیم خوبه اون قبول میکنه؟

بهش گفته بود ۱۰۰تاسکه گفت باش میخام کمترش کنم اما درعوض اینچیزا بهم بده یامثلا بگم ۵۰تا

بهش گفته بود ۱۰۰تاسکه گفت باش میخام کمترش کنم اما درعوض اینچیزا بهم بده یامثلا بگم ۵۰تا

جهیزیه نداری باید خودتم باهاش راه بیای

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
اون که بله میدونم ولی بنظرتون این شرایط خوب

بازم اگر میخواید مطمئن شید از وکیل بپرسید چون خانم های اینجا کلک ها و ریزه کاری های دادگاهی نمیدونند 

من باشم مهرم نمیزنم 14 زیادم نمیزنم مثلا 30 تا اینا 

نصف خونه با ۱۱۴ سکهخب حق درس و اینا رو مگه با خودش حرف نزدی ببینی چطور ادمیه؟!!!

نصف خونه که فکرنکنم ولی بهش گفته بودم ۱۰۰تاسکه گفت باش میخام کمترش کنم ولی این شرایطو بهم بده

بازم اگر میخواید مطمئن شید از وکیل بپرسید چون خانم های اینجا کلک ها و ریزه کاری های دادگاهی نمیدونند ...

اره مثلا ۵۰تا ولی درعوض بااون شرایط خوبه بنظرتون؟