یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من جاریم و برادر شوهرم پدرمو در اوردن انقد حسادت میکنن فک کن ی دونه سیب دخترم خونه مادر شوهرم بخوره میدون ی دونه سیب میدن دست بچه شون ببین تا چ حد حسودن همه خانواده شوهرمم میدونن حالا قرار شده اونا خونه مادر شوهرم باشن ما دیگه نریم تا نبینمشون
خانواده شوهر من این شکلی ان. حتی چشم دیدن برادرشون هم ندارن منکه به کنار. ما رابطمون محدوده ولی خوشی ...
نکن زندگیت چشم میخوره من کادو زایمانم شوهرم جلو جاریم بهم ی گوشواره و گردنبند داد بهم بعد از اون رسما دیوونه شدم باهاش دعوا میکنم حتی به طلاق فکر میکنم شوهرم میگه بدبخت دعا جادو شدی
نکن زندگیت چشم میخوره من کادو زایمانم شوهرم جلو جاریم بهم ی گوشواره و گردنبند داد بهم بعد از اون رسم ...
من پدرم برام ماشین خرید. سوار شدم دوبار رفتم خونه مادرشوهرم. چناااااان ذاتشون رو شد. شوهرم هم شناختشون.😂الان سره یه لباس هم حسادت میکنن دیگه بقیه مسائل بماند