2777
2789
عنوان

نحوه برخورد با خانواده همسر حسود و بد خواه

| مشاهده متن کامل بحث + 720 بازدید | 42 پست

من با آدمای دخالتگر و کنترلگر طرفم خود شوهرم گفته همه چی ازشون قایم کن هیچیت بهشون نگو   مثلا بیان خونم دو کیلو شکلات داشته باشم یه ظرف میارم بقیرو صدتا سوراخ قایم میکنم چون خودشون میخورن تو خونه ولی اگه خونه من ببینن تا مدتها از ضرر شکلات میگن چرا چون ما پول ندیم بخریم یا مثلا اوایل تا مادرشوهرم میفهمید لباس می‌خوام بخرم سریع می‌گفت به شوهرم می‌گفت براش نخریا لباس داره   الان میخرم بعد مدتها میبینه دیگه نمیتونه چیزی بگه یا مثلا بفهمن کاری می‌خوایم بکنیم نه میارن شوهرم میگه انرژی منفی میدن کارمون نمیشه بهشون نگو الان داره گواهینامه پایه دو میگیره هنوز خانوادش نمی‌دونن 

فقط 21 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

من به خاطر ادما و جنگ باهاشون زندگی نمیکنم ،فقط به خاطر خودممن اخلاقم اینه که دوست دارم مخفی باشه هم ...

خوب منم دوست دارم مخفی باشه ولی مادرهمسرم هر روز زنگ میزنه آمار میگیره ،کجایین؟چی درست کردین شام؟کجا رفتین و….

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب منم دوست دارم مخفی باشه ولی مادرهمسرم هر روز زنگ میزنه آمار میگیره ،کجایین؟چی درست کردین شام؟کجا ...

شما نگو حرف تو حرف بیار اگه هم که همسرتون میگه شما به فکر درست کردن همسر باش نه خانوادش 

شما دوتا باید حریم خونتونو حفظ کنید

من با آدمای دخالتگر و کنترلگر طرفم خود شوهرم گفته همه چی ازشون قایم کن هیچیت بهشون نگو مثلا بیان خ ...

ولی شما همسرت شعور داره  متوجه خانوادش حسودن همسر من با اینک میدونه چ خبره ولی پشت خانوادشه ..خیلییی تعصبی و بچه ننه است..من بیشتر مشکل همسرمه

باید مرز بندی داشته باشید حریم خصوصی ، خوشی ها ، تفریحات ، ابراز علاقه ، دلسوزی و توجهات تو چشم اون ها نباشه گذشته از حسادت چشم زخم رو هم در نظر بگیرید 

پای همسرتون رو وسط نکشید حاضر جواب نباشید به اونا بی احترامی نکنید ولی اگه جای بهتون بی احترامی شد از خودتون دفاع کنید و رفتار تهاجمی نداشته باشید 

گاهی اوقات صمیمیت بیش از اندازه نزدیکی و حسادت بوجود میاره پس همسرتون رو توجیه کنید مسائل خانواده خودتون رو پیش خانواده خودشون نبرند کاملا با لحن آرام 

تو مسائل خانوادگی زندگی روابط شون اصلا نظر ندید کوتاه پاسخ بدید لبخند بزنید و با اعتماد بنفس باشید

همیشه در دسترس نباشید در دسترس بودن همیشه بودن ارتباطات زیاد مساوی با دخالت 

این یه اصله مهمه هم در ارتباط به خانواده خودتون هم خانواده همسرتون 

و از همه مهم تر با شوهر تون در مورد خانواده اش  درد دل نکنید و اینکه از زندگی کمبود ها مشکلات جلو خانواده همسر انتقاد نکنید 

و به این فکر کنید آدم های حسود بدذات نیستند بلکه بیمارند با بیمار مهربان باشید ولی ماسک هم بزنید و از خودتون مراقبت کنید 

درست میگیمن مشکل اصلی همسرمهباید بفکر راه حل برای اون باشم

اره عزیزم اونو حل کن ،چون شما اگه مشکلت با مادر شوهر حل شد با شوهر نه ،این ظاهر قضیست چرا چون جلوی شما نمیپرسن یواشکی از همسرت میپرسه من بعد

باید مرز بندی داشته باشید حریم خصوصی ، خوشی ها ، تفریحات ، ابراز علاقه ، دلسوزی و توجهات تو چشم اون ...

چه قدر قشنگ و مفهومی توضیح دادین..ممنونم ک وقت گذاشتین..

چند بار ب طور کامل خوندم 🌺🌺

ولی شما همسرت شعور داره متوجه خانوادش حسودن همسر من با اینک میدونه چ خبره ولی پشت خانوادشه ..خیلییی ...

اره دیگه نصف مشکلات زن با خانواده شوهر مرد مقصر من شوهرم از بچگی این مدلی بوده که چیزی بروز نمی‌داده پیششون وقتی ازدواج کردیم هرچی میفهمیدن دخالت میکردن منم میومدم خونه حرص می‌خوردم و گریه میکردم دعوامون میشد دیگه کم کم هم رفت و آمد کم کردیم هم همه چی قایم میکنیم خانواده شوهرمم خیلی ازین موضوع حرص می‌خورن  توقع دارن شوهر من حقوق میگیره بده دستشون بگه شما مدیریت کنین تا این حد دخالتگرن   مثلا الان باردارم سر بیمارستان پدرم درآوردن انقد که پیگیرن حتما برم دولتی جایی که اینا میگن طبیعی زایمان کنم 

فقط 21 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩