2777
2789

بچه ها سه ساله من با این آدم ازدواج کردم به حدی احساس ناکافی بودن و بی ارزشی ازش گرفتم اعتماد به نفسم و عزت نفسم کلا از بین رفته خداشاهاده مشکل اعصاب گرفتم تمام موهام سفید شده آنقدر فشار و استرس میده بهم یا خودشه با خانوادش تو یه حیاط با مادرش هستیم یعنی عمر منو این زن تموم کرده بخدا با حیوون بهتر رفتار میکنن تا این آدم با من رفتار می‌کنه یه لقمه نون میاره یه سقف بالاسر مجبورم همینو تحمل کنم چیزی نگم بخاطر شرایطم دائم جلو خانوادش با من بحث می‌کنه و بد رفتار می‌کنه اونا هم اصلا احترام به من نمیزارن مثلا دیشب رفتیم بیرون با دختر خواهرش گفت وایسییین بیرون من بیام دنبالتون اومدیم اونو دیده سلام خوشگل دایی منو دیده کلا نه سلام میده نه چیزی کلا در اختیار خانوادشه مالی همه جوره زندگی خودش مختل شده بخاطر اونا خواهراش و خانوادش رو میبینه کلا رفتارش بدتر هم میشه با من گفتم من خیلی گشنمه بریم یه چیزی بخوریم غذام دیر میشه اعصابم می‌ریزه بهم بجای اینکه درک کنه جلو بچه خواهرش به من میگه چیکار کنم  اعصابم ریخته بهم بریم تخم مرغ بخوریم بعد اومدیم خونه جلو چشم من نیمرو زد نشست خورد یه تعارف نکرد بیا غذاتو بخور آنقدر بی شعوره پریشب هم جلو خواهرش و خانوادش داد میزنه سر من و با من بد حرف میزنه تا حالا نشده خودش پیشنهاد بده بریم بیرون غذا بخوریم من باید بگم با هزار غر غر ببره بخدا بچه ندارم می‌دونم باید جدا بشم چون خودشیفتست این آدم  ولی چون کار ندارم و شهر غربتم پدرو مادرم فوت شدن میترسم البته در حد پول پیش یه خونه پس انداز مخفی دارم وگرنه صد دفعه تا الان رفتم قهر باز برگشتم یه برادر مجرد دارم آدم اهلی نیست معتاد بود ترکش دادم  اوردمش شهری که ازدواج کردم فعلا سه ساله مصرف نمیکنه ولی از این آدم و خانوادش خیلی بهتره میگم جدا بشم میترسم برم پیش برادرم دوباره مصرف کنه نمی‌دونم چیکار کنم

فقط طلاق

مدت زیادی هست یه تیکه از قلبم تو یه قسمت از خاک سرزمینم جا مونده ❤️‍🩹شاید هیچوقت قسمت هم نبودیم اما تا ابد تو قلبم و ذهن ام ماندگاری🥺❤️دوستان عزیزم ممنون میشم برای آرامش قلبم صلوات بفرستید

برادرت معتاد باشه خیلی بهتر از زندگی با کسیه که باعث سفیدی موهاته عقل و احساست دارن میگن برو پس برو

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای خودت ارزش قائل باش تا همسرتم برات ارزش بذارهاحساس میکنم خیلی جاها کوتاه اومدی

خیلی کوتاه اومدم هر دفعه وسیله شکسته و داد و بیداد می‌خوام نشه و کشش ندارم چون تکرار می‌کنه کوتاه اومدم

خیلی کوتاه اومدم هر دفعه وسیله شکسته و داد و بیداد می‌خوام نشه و کشش ندارم چون تکرار می‌کنه کوتاه او ...

باید ببینی دلیل اینکاراش چیه؟ از کودکیش اینطور بوده ؟ چیزی شنیدی؟ 

💕🧚‍♀️                                               

باید ببینی دلیل اینکاراش چیه؟ از کودکیش اینطور بوده ؟ چیزی شنیدی؟

کپی مادرشه مشکل روانی داره قشنگ خانوادگی نرمال نیستن اصلا متوجه نمیشن حرفی جز حذف خودشون نه از بچگیش هیچی نمیگه 

اول از همه بگم اینکه تونستی برادرت ترک بدی و اگ پول پیشی که میگی رو خودت جم کردی یعنی واقعا زن با اراده و قوی هستی👌❤

وقتی با خانواده همسر داری یجا زندگی میکنی باید پر رو جسور محکم باشی و دل نازکی رو بزاری کنار یمدت .

مثلا تعارف نکرد بیا بخور خودت بری بشینی مفصل بخوری حالا تخم مرغه هر چیه .

مثلا ب خاهر زادش اونجور گفته ب تو نه خیلی پر رو پر رو ولی با خنده بگو خشگل دایی به زنداییش رفته 😂

مثال میزنم نمیدونم متوجه میشی منظورم چیه یا ن !

خیلی حرفا رو به خودت نگیر .یه گوشت در کن یه گوشت دروازه 😁

بزار همه توی کفت بمونن ک چرا اینطوریه .

با شوهرتم زیاد دهن به دهن نزار .عصبی شدنی چیزی نگو ولی بعدا حتما باهاش مطرح کن !!

بخ خودت اهمیت بده از هر لحاظ💙

من جز خودم هیچ کسیو ندارم ....هیچ کس🕊

کپی مادرشه مشکل روانی داره قشنگ خانوادگی نرمال نیستن اصلا متوجه نمیشن حرفی جز حذف خودشون نه از بچگیش ...

تو نامزدی متوجه نشدی؟

💕🧚‍♀️