2777
2789
عنوان

قدم😢

| مشاهده متن کامل بحث + 2738 بازدید | 383 پست
توی یکی از تاپیک هام بزارید لطفا

حرکت برای فرم دهی سینه ؛

حرکت کبرا

شنا

دور دنیا با دمبل

راه رفتن پلانک

پرس بالا سینه دمبل موازی

پرس سینه با هالتر

پلانک پاها به پهلو

پلاور دمبل

پرس سینه دمبل

دیپ

توی یکی از تاپیک هام بزارید لطفا

حرکت برای شکم و شکم پهلو ؛

پلانک شیب دار 

پلانک پهلو زانو پایین 

پایین آوردن پاها با زانوی خمیده 

حرکت به طرفین با زانوی خم شده 

حالت قایق کمکی 

کرانچ مورب جانبی 

کرانچ دوچرخه با زانوی خم شده 

پلانک بلند 

پلانک از پهلو 

پایین آوردن پاهای جفت شده 

پایین آوردن پاها به شکل L

حالت قایق پیشرفته 

کرانچ مورب در حالت V

کرانچ دوچرخه 

حشره مرده

پیچش در حالت نشسته 

خزیدن خرسی

کرانچ حالت V

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرکت برای شکم و شکم پهلو ؛پلانک شیب دار پلانک پهلو زانو پایین پایین آوردن پاها با زانوی خمیده حرکت ب ...

بسیار سپاسگزارم 

مربی هستید شما

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚                                                                                         اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

یه چی دیگه هم گفتگفت حالا این بازیکن توپ رو شوت میکنه تو هوا ولی نمیدونه تو ورزشگاه آزادی چیزی که زی ...

😂😂😂

بشماریم 3 2

دوباره به روی دروازه 

یه ضربه و گل 

گل به خودی 

نه گلیه که کوشکی زده نگاه کنیم صحنه رو 😂😑

چراغ کوچکی در شب تاریکی را می شکافد حتی کار خوب کوچک هم بی اثر نیست.  شکسپیر

البته این موارد با برنامه غذایی بهتر جواب میده به نسبت فعالیت روزانه و دریافت مواد غذایی باید تنظیم ...

سپاسگزارم 

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚                                                                                         اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺