2777
2789

اتفاقا منم کباب کوبیده دارم

طفلی شوهرم تو گرما میره آتیش درست میکنه

ولی واقعا آتیش میباره از بس گرمه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پیاز و رنده میکنم بعضی ها ابش و میگیرند من نمیگیرم بعد با گوشت و نمک و ادویه و زردچوبه و فلفل ورز میدم میتونی یکم بذاری تو یخچال استراحت کنه مزه ها به خورد هم برند

بعد من اندازه ای که میخوام گرد میکنم داخل ماهیتابه میچینم و گوجه هم خورد میکنم کنارش میذارم و درش و میذارم و شعله رو کم میکنم با اب خودش بپزه

اخرهای پخت هم اگه دوست داری سماق روش بزن

سلام عزیز دل.مرغ دودی چطور درست میشه

برای تهیه مرغ دودی با مایونز و ماست، . در قابلمه‌ای جداگانه، سس مایونز، ماست، زعفران دم‌کرده، و کمی آبلیمو را مخلوط کرده و مرغ‌های سرخ شده را به آن اضافه کنید تا بپزند. پس از پخت مرغ، یک تکه فویل را روی آن گذاشته، ذغال داغ را روی فویل قرار دهید، چند قطره روغن روی ذغال بریزید و درب قابلمه را بلافاصله ببندید تا دود در قابلمه حبس شود و به مرغ طعم دودی بدهد. 
مواد لازم
  • ۴ تکه مرغ (ران یا سینه)
  • ۳ قاشق غذاخوری سس مایونز
  • ۲ قاشق غذاخوری ماست چکیده
  • ۲ قاشق غذاخوری زعفران دم‌کرده
  • ۱ قاشق غذاخوری آبلیمو تازه
  • نمک، فلفل سیاه و پودر سیر به مقدار لازم
  • کره یا روغن زیتون برای سرخ کردن
مراحل تهیه
  1. 1. آماده‌سازی مرغ:
    تکه‌های مرغ را با نمک، فلفل سیاه، و پودر سیر مزه‌دار کرده و به مدت نیم ساعت کنار بگذارید. 
  2. 2. سرخ کردن مرغ:
    تکه‌های مرغ را در روغن داغ در یک تابه سرخ کنید تا هر دو طرف آن‌ها طلایی شود. 
  3. 3. آماده‌سازی سس:
    در یک کاسه جداگانه، سس مایونز، ماست چکیده، زعفران دم‌کرده، و آبلیمو را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود. 
  4. 4. پخت مرغ با سس:
    مرغ‌های سرخ شده را به قابلمه‌ای حاوی سس مایونز و ماست اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید مرغ بپزد. 
  5. 5. دودی کردن:
    پس از پخت کامل مرغ، یک تکه فویل آلومینیومی روی آن قرار دهید. یک تکه زغال کاملاً روشن را روی فویل بگذارید، چند قطره روغن روی ذغال بریزید و بلافاصله درب قابلمه را محکم ببندید تا دود در قابلمه حبس شود و به مرغ طعم دودی بدهد. 
  6. 6. سرو:
    پس از ۱۵ دقیقه، مرغ دودی شما آماده است و می‌توانید آن را سرو کنید.