خب حالا کاری به اینکه کلونش هست یا نه ندارم
ولی اگه بگید شبیه نیستن
میزنم تو دهنتون ناموصن
خب اول میگیم کلون ینی چی
کلون یعنی نمونه بیولوژیکی یه (معمولن)موجوده زنده البته با یه سری تغییرات
یعنی اگه بخان کلونه یه گاو رو درست کنن دیگه گاو نر و ماده سک.س نمیکنن ژن های گاو رو میگیرن و خودشون یه دونه درست میکنن
یه علمه و کار طبیعی نیست
خب حالا بریم سره اصل مطلب
خانومه جیگری که سمت راس میبینین تو کلیسا کار میکرده و مثل تیلور یه فرشته بوده
نخیر
این خانوم محترمه دختره کسیه که کلیسای شیطان رو پبدا کرد(یعنی روی کار اورد)
پدر ایشون عانتونی لوی بنیان گزار شیطانپرستی هستش و اینا یه کلیسا به اسمه کلیسای شیطان داشتن
این بانوی محترمه توی ماه نوامبر سال ۱۹۶۳ ب دنیا اومد
زینا خانوم از ساله ۱۹۸۵ تا ساله ۱۹۹۰ کشیش بلندمرتبه بود توی کلیسای شیطان
ولی یه عارتیست و موزیسین هم بود
-کلون ها ژن های همدیگه رو دارن
درست کردنه کلون به شدت هزینه بره و واقعن هزینه ای که اینکار داره انقدر زیاده که به مخه من و شما نمیرسه ولی میدونین کیا به داشتن ۸۰ درصد ثروت کل جهان معروفن؟
ایلومیناتیا که هنوز کسی نمیدونه از چ کسایی تشکیل شده و رهبرش کیا هستن ولی مطمعنن کمپانیای دیزنی و سونی و ... جزعشونن
همین ک کمپانیه دیزنی پاش وسط کشیدع شده میتونه توضیح بده که چقدر پول دارن
و زینا به عنوان دختره پایع گزاره کلیسای شیطان و کشیش از سرمایه زیادی برخوردار بود
خب ایلومیناتیم از سرمایه ی زیادش واسه گرفتنه جهان توی دساش و بیشترکردن قدرتش استفاده میکنه پس کلون درست کردن واسشون خیلی ارزش داره و یه کاره معرفی شده و رایجه این که کلون درست میکنن رو دیگه همه میدونن
و اونا روی کسایی دست میزارن که میدونن کلونشون میتونه راهشونو ادامه بده
مثلن واسه چی نباید از مایکل یه کلون تهیه کنن؟مایکل صدا خ قوی ای داشت و قبل از عمل نسبتا قیافه خوبی داشت و پر از استعداد بود
چون مایکل کم کم بیدار شد و فهمید داره چ کار میکنه و تا خواست مبارزه کنه کشتنش
پس از کسی کلون درس میکنن که میدونن کلونش امکان نداره دست رد ب سینشون بزنه
شما دیدید توی لین چندساله اخیر تیلور پسرفت کنه؟
همیشه در حالع بالاتر رفتن بوده
کسی مثل کیتی از وقتی شروع به مخالفت با ایلومیناتی کرد کریرش کمتر میدرخشه ولی تیلور هر روز جلوتر میره
دلیلش ساپورته ایلومیناتیه
تیرور هم ساپورتش از ایلومیناتیو چندین بار توی موزیک ویدیوهاش و شلتهای مختلف نشون داده
×این که حرفای منو باور کنین یا نه ب خودتون مربوطه من اینارو نساختم تحقیق کردم راحبشون
×همه میدونن ایلومیناتی واقعیه...