2777
2789
عنوان

عفونت در بارداری حتما بیابین

103 بازدید | 9 پست

خانوما من تقریبا آخرای ماه پنجم بارداریم 

چند وقته گلاب به روتون ترشحم زیاد شده بعضی وقتا یه مایع زرد خیلی کم رنگ هم میاد ولی بو بدی نداره 

چیکارکنم؟؟

خطرناکه؟؟؟

برای دکترم نوبت گرفتم ولی شنبه میشه تا اون موقع میمیرم از استرس لطفا اگه اطلاع دارین راهنمایی بکنین

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری دست دو نفره

انشالله بچت رو به سلامتی بغل کنی عزیزم میگن دعای زن حامله میگیره میشه برام دعا کنی منم به زودی باردا ...

قربونت عزیزم انشالله خیلی زود خدا هم یه فرشته ناز وارد زندگی تون میکنه❤️

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری دست دو نفره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله بچت رو به سلامتی بغل کنی عزیزم میگن دعای زن حامله میگیره میشه برام دعا کنی منم به زودی باردا ...

ای جانم انشاالله به برکت این ماه مبارک و پر رحمت و به لطف و مدد آقا رسول الله دامن شما هم سبز بشه و خیلی زود یه نی نی صحیح و سالم و خوشگل بیاد تو بغلت 

جدی یعنی عفونت نیست؟؟

من سرکلاژی هستم اوایل خبری نبود و بیوفم میخوردم که باعث میشه محیط رحم پاکیزه بشه 

یه ماه قبل ترشحات داشتم و گاهی کم زرد رنگ بود دکتر برام لاکتواژ و لاکتوژل تجویز کرد و میگفت بخیه ها جسم خارجی محسوب میشه و باعث عفونت میشه و عفونت خودش باعث سوراخ شدن کیسه آب میشه 

نگران نباش تا شنبه راهی نیست شما مرتب لباس زیر عوض کن بعد از سرویس دستمال استفاده کن که محیط مرطوب نباشه تا بری دکتر ببینی نظرش چیه 

آره عزیزم عفونته

منم باردارم اتفاقا ترشح زرد رنگ زیاد دارم باید برم دکتر...همش تنبلی میکنم نمیرم🫠

تازه من یکم خارش و سوزش تو قسمت بیرونی واژنم دارم که دیگه بدتر

میگن عفونت میتونه باعث زایمان زودرس باشه پس باید به فکر درمان باشیم🙃