2777
2789

قبل بچه هی گفتم پول بده برم کاری یاد بگیرم نداد خودمم گفتم نمیرم‌ کارای دیگه الانم تو حسرت اینم یه کاری باشه با وجود بچه بتونم انجام بدم‌ ...بی عرضه بودم کلی وقت سوزوندم شاید از خودم میزدم الان جایگاهم فرق میکرد ... تو حسرت یه ضد آفتاب ۳۰۰ تومنی موندم دارم میرم شهرمون فقط کرایه دارم حتی قادر نیستم یه شکلات ۱۰۰ تومنی بگیرم دستم ببرم از خودم بدم میاد چند ساله چشم دوختم به حقوق بخور نمیر کارگری شوهر خدایا صد بار التماست کردم یه راهی پیش روم بزار  صبر صبر صبر اخه تا کی ...دلم برا دخترم میسوزه یه کیک تولد نتونستیم بخریم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر جان منم و امثال منم که تلاش کردیم و از همه چیمون زدیم که به جای برسیم ،موفق نشدیم

خودت رو سرزنش نکن 

خیلی مسائل دیگه تو موفقیت تاثیر داره تلاش۲۰ درصدشه

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

بستگی به محل سکونتت هم داره یه سبزی خرد کن بگیر سبزی اماده بفروش یا اگر بلدی ترشی و یا خیارشور دبه بگیر بفروش

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

دختر جان منم و امثال منم که تلاش کردیم و از همه چیمون زدیم که به جای برسیم ،موفق نشدیمخودت رو سرزنش ...

دلتون میزارین یجا که تلاش کردین 

من یدونه مصاحبه منشی ام رد میشم 

چرا انقد سخته شاغل شدن؟