2777
2789
عنوان

دیشب شوهرم زد تو صورتم

| مشاهده متن کامل بحث + 91260 بازدید | 591 پست

اگه عادی شد همیشه میزنه تنبیهش بکن

به عنوان کسی که چندین سال کتک میخورد و صداش درنمیومد دارم بهت میگم اندازه موهای سرم کتک خوردم بحدی که دستشو میبوسیدم تا ول میکرد😔😔

فرزندم...  برای تمام سختی هایی که کشیدی زمین و زمان را به هم میدوزم تا خوشبختت کنم 🌹 تمام این روزهای سختی که داره میگذره از ذهنت پاک میکنم🌹🌹🌹

بیا چله نور بخون به نیت درست شدن اخلاقش

بعدم حصار خضری هم توی تاپیکام هست

از این پیج @lady.energy7 

توی تلگرامشون که توی بایو این پیج هست نوردرمانی دارند شرکت کن

اون بالا پین شده

بارداری،  خانواده ت هم ناراحت میشن

بری قهر، ادب میشن مردا؟ 

اصلا مردها مثل ما نیستند، ولی کارش خوب نبوده تایید نمیکنم برخورد فیزیکی در هیچزمانی خوب نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیا چله نور بخون به نیت درست شدن اخلاقشبعدم حصار خضری هم توی تاپیکام هستاز این پیج @lady.energy7 توی ...

برای 19 شهریور نوردرمانی دارند تا 18 باید ایتمهات انتخاب کنی

هر ایتم هم صدهزار تومن

خجالتم خوب چیزیه😑، پدر و مادر تو، تورو یه شهر غریب به این سپردن که همدمت باشه بخصوص تو این دوران بارداری که هورمونات بهم میریزه، باید صب تا شب پیشت باشه و نازتو بکشه نه اینکه از اعتماد تو و خانوادت سوء استفاده کنه و روی یه زن باردار دست بلند کنه😑

استارتر عزیز تاپیکتون رو دیدم و تا حدودی کامنت های دیگران و خودتون رو هم مطالعه کردم. نکته ی مهمی که ...

استارتر عزیز. لطفا این کامنت من رو بخون. 

اینجا خیلی ها از روی احساسات آنی و بدون فکر نظر می‌دن. 

مراقب باش. 

برای مشورت از یک فرد آگاه و عاقل کمک بگیر. 

با نظرخواهی در این سایت، برای زندگیت تصمیم نگیر.

اگر با من کاری داشتید 👈🏻🌸 https://daigo.ir/secret/7925602325 🌸👉🏻

مگه به التماسه صدبار دعوا کردیم اومده معذرت خواهی باز کارشو بدتر انجام داده

وقتی میگی صدبار قهر و آشتی کردین و باز کارشو انجام داده یعنی اینکه هیچکس قرار نیست تغییر کنه

یکی دو نفر اول تاپیک گفتن ول نکن برو خونه پدرت بخاطر چی؟؟چون بقول خودت هم آبروی خودتو میبری و  زندگیتو سر زبونا میندازی هم اینکه بازم تکرار میکنه .یعنی خودت جواب خودتو دادی

اما چیکار کردی؟؟ 

با حرفای زشت و لحن زننده تحقیرشون کردی که بدبخت توسری خور کتک خوردن واست عادیه و......

اگر میری و با عذرخواهی همسرت باز برمیگردی و دوباره روز از نو روزی از نو پس بمون و سعی کن راههای مختلف رو امتحان کنی که کتک زدن رو از سرش بندازی 

اگر میری و قصدت طلاقه خب اون یه حرف دیگه س

این نظر اکثر روان شناسهاست که میگن هيچوقت مشکلات زندگیتون رو ب خانواده ها نشر ندین .ممکنه شما چند روز یادتون بره و آشتی کنید اما اونها فراموش نمیکنن و دیدشون نسبت به داماد و یا عروس خانواده خراب میشه تا آخر

حالا یه عده اومدن وااااای من بودم همون لحظه جمع میکردم میرفتم تا جلو همه نمی‌گفت گوه خوردم برمی‌گشتم رو ولش کن بخدا اینا کتک میخورن از خونه تکون نمیخورن اینحا چسی مییان

🤪
کم چرت بگه چیه خب حقیقتو میگه. اره بشینه سر زندگیش مگه زندگی مسخره بازیه.مردم بدتر ازینا سرشون میادح ...

ببخشید زن حامله زدن داره؟چقد راحت پشت مردیو میگیرید ک زنشو زده حالا اگ مرده زنه رو فشاری کرده بود زنه میزد تو گوشش هم‌ میومدی‌میگفتی زن نبودی باید هیچی نمیگفتی ماهم نگفتیم بره طلاق بگیره ولی یکی باید ادب کنه شوهرشو تا دستش هرز نره

کاری که دوست نداری با خودت بشه رو با بقیه نکن دنیا پر از حساب کتابه♻️                                                                   💍💚

کم چرت بگه چیه خب حقیقتو میگه. اره بشینه سر زندگیش مگه زندگی مسخره بازیه.مردم بدتر ازینا سرشون میادح ...

شما اگر شوهر کردی شوهرت کتک سگم بهت زد سکوت کن 

کاری که دوست نداری با خودت بشه رو با بقیه نکن دنیا پر از حساب کتابه♻️                                                                   💍💚

همون یاد ملی افتادم باید به خانوادش بگه

بخدا من خودم کتک خوردم 

اگه عقل الانم بود دفعه اول دستش میشکستم که الان سر هر دعوا دستش هرز نره

خواهش میکنم به افغانیا خونه اجاره ندین... سیم‌کارت ندین... خرید نکنید ازشون.... ازدواج نکنید...هیچکی کثیف تراز این نوع بشریت نیستن بدون دلیل و مدرک نمی‌گم فقط یک نفر از این افغانی ها به ۳۰۰ نفر تجاوز کرده بعد آتیششون زده۴ نفرشون به پسربچه تجاوز کردن فقط بزنید اینترنت یکم مطالعه کنید تازه اینا خوباشونن  به خودمون رحم کنید 😭🖤#لعنت‌بر‌افغانی

وقتی شوهرت روانیه حتی نمیتونه با زن حامله درس رفتار کنه بچه بیاری واقعا احمقی اون بچه حقش نیست فردا دعوایه شما رو ببینه از همین الان سقطش کن

قابل توجه بی درکایی که میگین قتل می‌کنه و فلان وقتی شرایط نداشته باشی کار بدی می‌کنی نه اینکه وقتی بچه رو سقط کنی

چه زن حقیری هستی خاک تو سرت با این طرز فکرت شما انقد بدبختین که با حقارت حاضرین زندگی کنین ولی طلاق نگیرین بند یه مرد روانی میمونین انگار خودتون بی عرضه این