2777
2789
عنوان

میل دخترا به مردای عرب

| مشاهده متن کامل بحث + 666 بازدید | 35 پست
این دخترا اصیل نیستن همون بهتر گورشون از کشور اصیل زادها گم کنن

چه ربطی داره 

کلی دختر با خارجی ازدواج میکنن 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفانه بین خیلی از کشورهای عربی زن های ایرانی اسم خراب در کردن ، و متاسفم برای این موضوع

اره شنیدم 

البته بیشترشون دزدی هستن اون دخترا 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

اره شنیدم البته بیشترشون دزدی هستن اون دخترا

مردهای عرب میان ایران برای این موضوع و پول میدن 

چقدر زور داره یک کشور با اصالت اینطور مشتی هرزه اسمش رو خراب کنن و اسم زناش رو سر زبون بندازن

برای سلامتی و ظهور امام زمان  یک صلوات بفرس

مردهای عرب میان ایران برای این موضوع و پول میدن چقدر زور داره یک کشور با اصالت اینطور مشتی هرزه اسمش ...

مثلا دخترای ترکیه انقد بد اسم در نکردن 

ولی ایرانی ها ..

چون ایرانی ها دارن برای پول خیلی خودشون رو بی ارزش میکنن

اره خدایی عرب ها هم اینو فهمیدن 

مثلا دخترای ترکیه انقد بد اسم در نکردن ولی ایرانی ها ..

دخترای ترکیه که نرفتن دبی یا بیان ایران بیزینس راه بندازن ، هرزه های ایران رفتن ترکیه و امارات کاسبی بیشرفا عابروی ایران بردن ، حتی افغان ها با این همه فقر این کارو نکردن 

دخترای ترکیه که نرفتن دبی یا بیان ایران بیزینس راه بندازن ، هرزه های ایران رفتن ترکیه و امارات کاسبی ...

افغان ها هم از این قشر بدترن 

خاک تو سر هردو 

برای سلامتی و ظهور امام زمان  یک صلوات بفرس

دخترای ترکیه که نرفتن دبی یا بیان ایران بیزینس راه بندازن ، هرزه های ایران رفتن ترکیه و امارات کاسبی ...

اره خدایی قبول دارم 

منم از دختر ترک چیزی نشنیدم 

یا حتی افغان ها 

ولی دخترای ایرانی نگم