2777
2789
عنوان

چند روز دیگه خواهرشوهرم زایمان میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2287 بازدید | 93 پست
خواهر شوهر من دوقلو پسر حامله بود دی ماه زایمان کرد به ما بعد عید گفت ما هم نرفتیم خونش خودش بعد عید ...

هیچ وقت درک نکردم چرا خبر بادراری رو تا آخرای بارداری ب کسی نمیگن. حتی نزدیکانشون. 

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی که نگفته راه دور زندگی میکنن

گفت دو شهر متنفاوت هستن دیگه

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
رحم ندارم !!!باشه شماها عروس خوب و نمونهمن خبرش رو دیر شنیدم اما منتظر دریافت هدیه به موقع هستن و تا ...

رحم نه تیزهوش🤣😅صله رحم یعنی ارتباط با خویشاوندان و نزدیکان

،بعدشم توقع کادو از همسر جنابعالی دارن که دایی نورسیده میشه،اون حتما در جریانه

...

رحم ندارم !!!باشه شماها عروس خوب و نمونهمن خبرش رو دیر شنیدم اما منتظر دریافت هدیه به موقع هستن و تا ...

۵تومن ؟ چ خبره

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

حالا همه تون شدین عروس خوب و مادرشوهر دوست!!!

واقعا اینحا جای درد و دل نیست

قسمت اصلی حرفم رو نفهمیدین و فاز خوب بودن برداشتین

من اکر بدترین ادم دنیا باشم بازم عروسشون عستم و از پرستار دخترم بهشون نزدیک ترم

به پرستار دخترم گفتن که دخترشون بارداره اما به من نگفتن

عجب موجوداتی هستین شماها

من ملکه آبی پوش...ملکه علم عشق و ثروت هستم

هیچ وقت درک نکردم چرا خبر بادراری رو تا آخرای بارداری ب کسی نمیگن. حتی نزدیکانشون.

خواهر شوهرم زایمان کرد مادر شوهرم دروغی گفت قندش پایینه بیمارستان بستری کردن من تو ثبت احوال آشنا دارم زنگ زدم ببینم شناسنامه گرفتن اسم بچه‌ هاش تو شناسنامه بود میگفت یه ماه قبل دنیا اومدن

شاید ترس از سقط دارن

حالا ۴ماه اول رو نمیگن اشکال نداره. ولی تا ماه آخر یا بعد زایمان چرا نمیگن؟

من نمینالمیادم افتادبزودی قراره حداقل پنج میلیون تا ده میلیون از زندگیم بره خونه کسی که حتی من رو د ...

من درکت میکنم چقدر ادم دلخورمیشه،یه سریا جای تو نیستن که میکن مهم نباشه برات..من جای توبودم اگر شوهرمم پشتم بود برای بارداری بعدی تا پنج شیش ماهگی بروز نمیدادم..یهترین تلافیهههه..من خودم خیلی دوس داشتم اینکارو‌بکنم اما شوهرم تا قلب تشکیل بشه میگه پایم نیس

خواهر شوهرم زایمان کرد مادر شوهرم دروغی گفت قندش پایینه بیمارستان بستری کردن من تو ثبت احوال آشنا دا ...

مریضن اینا. خب مثلا مردم میخان بچه هاشونو بخورن مگه؟