2777
2789
عنوان

دوستان میشه پربازدیدش کنید گریه

| مشاهده متن کامل بحث + 6128 بازدید | 918 پست

💚صلوات به نیت شفای عاجل تمام بیماران ..🙏🏻💚

💚الهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💚

🩷❤️🧡💛💚🩵💖💓💗💝

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما بگید عقیقه کنن براشون 

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ💖

اَللّهمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ💖

یا جواد الائمه ادرکنی.اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان ادرکنی 

اَللّهمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ💖

یا جواد الائمه ادرکنی.اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان ادرکنی 

میشه شما برای من دعا کنین دیسکم پاره شده گفتن فلج میشی منم صلوات فرستادن برای مریضتون انشالا هر چه ز ...

الهی..😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 حتما دعا میکنم عزیزم

انشالله سلامتی و صحت کاملتونو بدست بیارید 

یعنی هیچ راهی نداره؟ دکترا چی گفتن؟ با عمل درست میشه؟

🩷❤️🧡💛💚🩵💖💓💗💝

سلام خواهرای عزیزم دوستان گلم 

اومدم ازتون تشکر کنم دستتونو ببوسم😭😭😭😭😭😭😭

ممنون که با دلای پاکتون دعا کردین..

اشکام نمیزاره بنویسم

به لطف خدا و دعای شما دوستان عزیز تر از جانم که با دلای پاک و مهربونتون دعا کردین حال این بیمار خوب شده به هوش اومده😍😍😍😍😍

نمیدونید چقدر خوشحالم و از تک تک شماها ممنون..🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

دارم اشک شوق میریزم🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥹

به هوش اومده اما سوپروایزر گفته ۲۴ ساعت دیگه تو بخش مراقبت های ویژه میمونه که تحت نظر باشه 

چک کردن تکلم داره دست و پاش به لطف دعاهای شما😭😭😭😭😭😭😭 کار میکنه و فلج نشده..😍😍😍😍😍😍😍 اشکای شوقم بند نمیاد..

دکتر گفته عین معجزه هست ...

ایشون در واقع مرده بوده کبود شده بوده کاملا .اکسیژن به مغز و اندامها نرسیده بوده ..تونستن برش گردونن احیاش کردن اما گفت احتمال خیلی قوی بعد از بهوش اومدن زندگی نباتی داره و کل اعضا و اندامهای بدنش درگیر میشه.. اما با دعای شما دوستان مهربونم بعد از بهوش اومدن این مشکلات براش پیش نیومده ☺️☺️☺️☺️ ممنونم ازتون .. خیلی محبت کردین خیلی لطف کردین 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤️❤️❤️❤️❤️

انشالله دست خدا و حضور خدا رو هر لحظه تو زندگیتون احساس کنید.. خدا خودتونو عزیزانتونو حفظ کنه.. همیشه سلامت باشید . همیشه خدا دلتونو شاد کنه که با دعاتون دل چند خانواده رو شاد کردین.. 🥲🥲🥲🥲😍😍

🩷❤️🧡💛💚🩵💖💓💗💝

💚صلوات به نیت شفای عاجل تمام بیماران ..🙏🏻💚💚الهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💚💚الهم صل علی ...

https://www.ninisite.com/discussion/topic/16823627/%D9%85%D9%86-%D9%86%D9%85%DB%8C%D8%AF%D9%88%D9%86%D9%85-%DA%86%D8%B1%D8%A7-%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%88%D9%85%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%DB%8C%D9%86-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%A7%DB%8C%D9%86%D9%82%D8%AF%D8%B1-%D8%AE%D9%88%D8%AF%D8%B4%DB%8C%D9%81%D8%AA%D9%87-%D9%87%D8%B3%D8%AA%D9%86%D8%AF?postId=393300258

گلم لطفا بیاین تو این تاپیک این اقا به خانما درخواست میده به اقایون فحاشی میکنه بعد الان با مظلوم نمایی میخواد بگه من خوبمو فلان 

سلام خواهرای عزیزم دوستان گلم اومدم ازتون تشکر کنم دستتونو ببوسم😭😭😭😭😭😭😭ممنون که با دلای پاکتو ...

الهیییی 

خداراشکر گلم 

انشاالله همیشه سلامت باشن همه 

کاری کمکی چیزی بود حتما بگو 🤩🥰🤩🥰🤩🥰🤩🥰