2777
2789
عنوان

الانه که برم جیییییغ بکشم بخاطر

252 بازدید | 21 پست

برگشتم به حالی که تمام زندگیم رو گذاشتم که ازش عبور کنم

تپش قلب دلشوره حالت تهوع لرزش دست و پام و....

برام دعا کنید خواهش میکنم

من دیگه کاری ازم برنمیاد🙂

الان قلبم رو انگار چنگ میزنن اینقدر که درد میکنه

میشه باهام حرف بزنید آروم بشم

آخه کلی درس دارم و با این وضع نمیتونم....🙂

خدایا خودت شاهدی چقدر تلاش میکنم تو دیگه دلت بسوزه

اگه میخواین نصیحت کنید لطفا کامنت نذارید من به اندازه زیادی حالم بده و تنها تو شهر غریبم

سختی توهمه ی دوران زندگی هست

اصلا این دنیا برای سختیه

به این فکر کنی که این دنیا محل راحتی و آرامشه همه چیو باختی

ولی کنار همه ی سختی ها رشد می‌کنی

بزرگ میشی

راه برون رفت از چالش هارو یاد میگیری

تجربه بدست میاری

همه ی این اتفاقا باعث میشه به این نتیجه برسیم که توی این دنیا باید از همه چی گذشت

از سختی ها با صبر گذشت

از راحتی ها با شکر گذشت

.

.

.

دلتو بسپار به خدا

تنها کسی که واقعاً می‌تونه آرومت کنه خداست...

آرامش واقعی...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم مث توام .اسباب کشی دارم .یکساعت دیگه ماشین میاد ولی من باز وسایل جمع نشده دارم 

..انقدر زیادن هرچی جمع میکنم بازم هستن ..یکهفته اس دارم جعبع میزنم تا صبحم بیدار بودم هنوز اشپزخونم شلوغه ...الان منم زدم زیر گریه از فشار اعصاب ..که هیچ کار نکردم ..شوهرم گفت برو استراخت کن من کاراتو میکنم .الان داره گازو میشوره چون من حساسم .گفت بجای پاک کردم واست میشورم ..بعدشم طبقات یخچال و فریزرو در بیارع بشوره ..رختخوابا هم باید بیاره پایین تو کیسه بزاره ...اوووف،پرده هام هنوز یکیش مونده ..سه تاشو شستم ..یکیش تو ماشینه ..یکیشم باید بشورم ...لباس مجلسیامونم هنوز کاور نکردم خودش کلی وقت گیره ازبس زیاد،داریم ..شش ساله زندگی میکنیم به اندازه ی زندگی شصت ساله ما وسیله ی خونه داریم ..دو تا کامیون گفتیم بیاد،با ده تا کارگر ...فکرشو بکن دیگع ..کمرم داره تا میشه از وسطـ. کلی لباس کثیف وقت نکردم بشورم .بنطرت بزارم تو ماشین لباسشویی هنونجوری ببرن کارگرا؟؟ عیب نیست؟؟اخه دیگع وقت اونا نمیشه ..یه پرده ی دیگه مونده تو صف شستن 

سلام ،سمیرا هستم ،یک حامی و مدافع  سرسخت حقوق حیوونا ❤❤ فرشته های بی بالی که روح دارن ، احساس دارن ،حق زندگی و امنیت دارن جرمشون فقط اینه که زبان ندارن  .من عاشق همشونم  فرقیم نداره چی باشه ،سگ ،گربه ،کبوتر و ....حتی کلاغ ، عشق میدم  بهشون و صد برابر عشق میگیرم از همشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗روزانه تو کوچه خیابونا چشم های معصوم سگ و گربه های بی پناهیو میبینیم که واسه تکه ای نون یا جرعه ای اب سرگردونن .میشه  یه لقمه از غذاتو بهش بدی و نا امیدش نکنی؟ بخدا که ثوابش کمتر از سیر کردن آدم تشنه و گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن اینا اشیاء بی جون نیستن..😻😻 تو روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  هم بزارین  باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست ، اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤ از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤ الانم که هوا سرد شده بیاین بفکرپرنده ها هم باشیم . تو این هوا ،غذای کمی میتونن پیدا کنن ولی با همون خرده نون های تو سفره هامون هم سیر میشن و بخاطر گشنگی تو سرما یخ نمی‌زنن. ...درسته بچشم نمیاد ولی همین محبت های کوچیک واسه اونا خیلیییی بزرگه ، می‌تونه جونشونو حفظ کنه ...مهربونی با حیوونا خیلی خوبه..بیاین حیوونارو دوست داشته باشیم ...انرژییشون مث آفتااب🌞بهت میتابه و  روحتو  لطیف میکنه مث برگ گل🌹🌹🌹.                                                  # نه ، به حیوان آزاری .

منم مث توام .اسباب کشی دارم .یکساعت دیگه ماشین میاد ولی من باز وسایل جمع نشده دارم ..انقدر زیادن هرچ ...

انشالله به سلامتی و دلخوش برید خونه جدید

از شوهرت تشکر کن که درک میکنه اوضاعت رو

بذار تو پلاستیک لباس کثیفا رو 

انشالله به سلامتی و دلخوش برید خونه جدیداز شوهرت تشکر کن که درک میکنه اوضاعت روبذار تو پلاستیک لباس ...

خدا خدا میکنم امروز هم تموم شه ..راحت شم ..یکهفته بخوابم بعد،کم کم جعبه هارو باز کنم ..ایندفعه دیگه عهدکردم لوازم غیرضروریو باز نکنم با جعبه بزارم تو کمد ..در حد،نیاز و از هر سری یک دست ..نه همشششششششششش

پدرم درومد،بقران انقد شکستنی حساس،جعبه زدم با بدبختی ...خدا کنه چیزی هم نشکنن .حیفه اخه .تو گرونیها دیگه نمیشه خرید راحت جایگزین کرد اخه .

سلام ،سمیرا هستم ،یک حامی و مدافع  سرسخت حقوق حیوونا ❤❤ فرشته های بی بالی که روح دارن ، احساس دارن ،حق زندگی و امنیت دارن جرمشون فقط اینه که زبان ندارن  .من عاشق همشونم  فرقیم نداره چی باشه ،سگ ،گربه ،کبوتر و ....حتی کلاغ ، عشق میدم  بهشون و صد برابر عشق میگیرم از همشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗روزانه تو کوچه خیابونا چشم های معصوم سگ و گربه های بی پناهیو میبینیم که واسه تکه ای نون یا جرعه ای اب سرگردونن .میشه  یه لقمه از غذاتو بهش بدی و نا امیدش نکنی؟ بخدا که ثوابش کمتر از سیر کردن آدم تشنه و گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن اینا اشیاء بی جون نیستن..😻😻 تو روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  هم بزارین  باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست ، اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤ از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤ الانم که هوا سرد شده بیاین بفکرپرنده ها هم باشیم . تو این هوا ،غذای کمی میتونن پیدا کنن ولی با همون خرده نون های تو سفره هامون هم سیر میشن و بخاطر گشنگی تو سرما یخ نمی‌زنن. ...درسته بچشم نمیاد ولی همین محبت های کوچیک واسه اونا خیلیییی بزرگه ، می‌تونه جونشونو حفظ کنه ...مهربونی با حیوونا خیلی خوبه..بیاین حیوونارو دوست داشته باشیم ...انرژییشون مث آفتااب🌞بهت میتابه و  روحتو  لطیف میکنه مث برگ گل🌹🌹🌹.                                                  # نه ، به حیوان آزاری .

منم مث توام .اسباب کشی دارم .یکساعت دیگه ماشین میاد ولی من باز وسایل جمع نشده دارم ..انقدر زیادن هرچ ...

خونه همینه دیگه 

خود کارگرها میان کمک

لباس کثیف ها رو بزار کیسه زباله روش بنویس لباس

پرده رو میشوری وقت داری نهایت بده خشکشویی 

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

انشالله به سلامتی و دلخوش برید خونه جدیداز شوهرت تشکر کن که درک میکنه اوضاعت روبذار تو پلاستیک لباس ...

شما روحت خسته است من علتش رو نمیدونم اما به استراحت نیاز داری چند روزی بیخیال کار شو به خودت مرخصی بده

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

ای بابا درکت میکنم منم هفته پیش اسباب کشی داشتم پیر شدم تو اسباب کشی اخرش کم اوردم ریختم دور بعضی وسایلو و لباسارو .کاری نداشتم نو هستن فقط چون استفاده شون نکردم چند ماه همه رو ریختم پلاستیک زباله بزرگ و گذاشتم بیرون.گفتم چی از اعصاب و روانم مهم تر اخه

شما روحت خسته است من علتش رو نمیدونم اما به استراحت نیاز داری چند روزی بیخیال کار شو به خودت مرخصی ب ...

نشخوار فکری هم دارم

عملا مغزم یک دقیقه هم استراحت نداره🙂از خواب پریدم....