2777
2789
عنوان

الانه که برم جیییییغ بکشم بخاطر

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 21 پست

اسی الکی دلداریت نمیدم چون ظاهرا گوشت پره از دلداری و اینکه دلداری دادن دردی از کسی دوا نمیکنه.به نظرم یه مدت بعد که حال روحیت بهتر شد دنبال یه راه جدید باش مشکلت حل کنی .نگفتی مشکلت چی هست که بتونیم بلکه راه حلی بدیم بهت.ولی من خودم وقتی مشکلی برمیخورم و میرسم به صفر میگردم از یه راه دیگه حلش کنم ایندفعه مصمم تر و با راه های غیرمعمولی تر 

اسی الکی دلداریت نمیدم چون ظاهرا گوشت پره از دلداری و اینکه دلداری دادن دردی از کسی دوا نمیکنه.به نظ ...

مرسی عزیزدلم

به خدا اینقد تلاش میکنم و راه های مختلف امتحان میکنم که دیگه خودم هیچ بقیه هم خسته شدن

هووووف

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزدلمبه خدا اینقد تلاش میکنم و راه های مختلف امتحان میکنم که دیگه خودم هیچ بقیه هم خسته شدنهو ...

عزیزم ببین همیشه یه راه عجیب و ریسکی هست برای حل هر مشکلی فقط اون راه توش حرف و حدیث و اما و اگر زیاده اونارو بذار کنار و از همون راه مشکلت حل کن.تو لحظه فقط فکر حل مشکلت باش از هر راهی حتی غیر معمولش به بعدش فکر نکن.چون تو شرایطت بودم درکت میکنم اصلا هم به امید معجزه و دعا و چیزای ماورایی نباش من که تو حل مشکلم از این چیزا کمکی ندیدم

نشخوار فکری هم دارمعملا مغزم یک دقیقه هم استراحت نداره🙂از خواب پریدم....

این خیلی بده 

اول اینکه ورزش کن

دوم وقتی این افکار سراغت میاد سعی کن ذهنت رو منحرف کنی مثلا شروع کن ۵ تا چیزی که میبینی نام ببر 

۴ تا چیز اطرافت رو لمس کن 

۳ تا چیز رو بچش ۲ تا چیز رو بو کن یه چیزی که میشنوی گوش کن 

این تکنیک رو هر بار تکرار کن ذهنت کم کم آروم میشه البته زمان میبره

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

منم توی شرایط تو هستم دقیقا. زمانی که به زووووور خودمو از اون وضعیت نجات داده بودم، دوباره یهو افتادم توی همون حال. خیلی سخته خیلی. این روزا میگذره فقط نباید بذاریم از برناممون عقب بیوفتیم. بی انگیزه و با حال بد باید به برنامه زندگیمون ادامه بدیم. همین

منم توی شرایط تو هستم دقیقا. زمانی که به زووووور خودمو از اون وضعیت نجات داده بودم، دوباره یهو افتاد ...

یه کارایی که رو انجام میدم ولی از صبح تا شب از شب تا صبح روی تختم دراز میکشم

چون اگه از اتاقم برم بیرون تنهایی بیشتر سراغم میاد و حتی تو خیابون میزنم زیر گریه

دیگه تلاشی واسه خوب شدن ندارم