2777
2789
عنوان

حصار خضری

1186 بازدید | 30 پست

1: صلوات ابراهیمی :7 مرتبه

2 :سوره حمد :7 مرتبه

3:ایه الكرسي ( تاهوالعلي العظيم) :7 مرتبه

4:سوره كافرون :7 مرتبه

5:سوره توحيد (اخلاص) :7 مرتبه

6.سوره فلق :7 مرتبه

7:سوره ناس :7 مرتبه

8:(سبحان الله والحمدالله و لااله الا الله والله اكبر

ولاحول ولا قوه الا بالله العلي العظيم)        7 مرتبه

9 :صلوات ابراهیمی :7 مرتبه

*توجه :بعد خواندن حصار خضری  بلافاصله دستها رو بالا بیارید مثل قنوت (دعای دست) و به انها بدمید و به تمام اعضای بدن بکشید

در قسمت سر دست باید پوست سر را لمس کند

*برای اب قرانی  :همین حصار را بر روی اب داغ خوانده و بعد اون رو میل کنید،  برای دیگر اعضای خانواده همین را بدهید، یا در چای و غذایشان بریزید

* اگر طلسم بر روی لباس باشد به این نحو عمل می کنیم :

اب حصار خضری را بر روی اب داغ خوانده و لباسها را تشت با این اب خیسانده و روی بند رخت در افتاب میگذاریم خشک شود

منبع :@lady.energy7 

براچی خوبه؟

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

براچی خوبه؟

نوشتم برای از بین بردن طلسم،مریضی ها

حصار خضری  منسوب به خضر  نبی ع هست

هر گونه طلسم اعم از طلسم سیاه،  بادی و خاکی (که توی قبرستانها دفن میشه) کاربرد داره

نوشتم برای از بین بردن طلسم،مریضی هاحصار خضری منسوب به خضر نبی ع هستهر گونه طلسم اعم از طلسم سیاه، ...

اونوخ یبار خوردنش کافیه؟

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

خیلی سرد نشه، بتونی بخوری نسوزی دیگهوقت خوردن دیگه بهش فوت نکنموقع خوندنش هم با کسی صحبت نکن

متشکرم ازت وی سوال دیگه 

اگ طلسم نداشته باشیم میتونیم ازین حصار استفاده کنیم؟

متشکرم ازت وی سوال دیگه اگ طلسم نداشته باشیم میتونیم ازین حصار استفاده کنیم؟

اره برای اینکه دورت یه حصار معنوی تشکیل میشه که نتونند برات بگیرند،  این کار روی بقیه اعضای خانوادت هم تاثیر داره میتونی بخونی و همچنین میتونی اونها رو حصار کنی

حصار رو میخونی به انگشت سبابه دست راست میدمی و یه خط فرضی دورشون می کشی بر خلاف عقربه ساعت

اره برای اینکه دورت یه حصار معنوی تشکیل میشه که نتونند برات بگیرند، این کار روی بقیه اعضای خانوادت ...

خیلی مفید بود 

دمیدن همون فوت کردن هست درسته؟

مجموع حصار رو بخونم و بدمم یا بعد از خوندن هر سوره و...اینکارو انجام بدم؟ 

سوال میپرسم چون خیلی نیاز به این حصار دارم ازت بابت این همه سوال معذرت میخوام🌹

برای بقیه اعضای خانواده نیاز به خوردن آب هم هست یا روی انگشت بخونم کافیه؟

از همون روزی که پست شد توی پیج تا به الاناول روزی پنج بار میخوندم الان روزی سه یا چهار بارمعجزه زندگ ...

چقدر عالی انشالله حاجت روا شی، شاید این یه نشونه باشه که منم بخونم تا زندگیمون حفظ بشه

چقدر عالی انشالله حاجت روا شی، شاید این یه نشونه باشه که منم بخونم تا زندگیمون حفظ بشه

بانولن نور به ما گفتند هم نتیج رو بفرستید و هم نشر بدید

تا دیگراه هم بهره ببرند

زندگی ها پر از مشکلات شده