2777
2789
عنوان

حصار خضری

| مشاهده متن کامل بحث + 1188 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام بانو 

ببخشید سه تا سوال برام پیش اومد 

اول اینکه در پایان دعا بدهیم به دو  دست یا آب جوش

دوم اینکه اگر بخواهیم برا اعضای خانواده بخونیم باید برا تک تک جدا خونده بشه یا یک مرتبه به نیت همشون کافیه 

ودر آخر برای اعضای خانواده تو ذهنمون دور اونها رو  با انگشت ثوابه حصاربکشیم 

سلام امام زمانم💚 نمیدانم امروز☀️چندین بار ،یادتو ،از خاطرم.....عبور خواهد کرد اما میدانم؛تو هنوز مثل دیروز..تنهای😔 سلام سلطان تنهاي زمین 💚

سلام بانو ببخشید سه تا سوال برام پیش اومد اول اینکه در پایان دعا بدهیم به دو دست یا آب جوشدوم اینکه ...

ببینید حصار خضری رو میخونید و در حین خواندن نباید با کسی صحبت کنید وقتی تموم شد دستها رو به شکل قنوت بالا میارید و میدمید به انها و به تمام اعضای بدن میکشید که یه حصار معنوی تشکیل میشه دورتون

اما اگر بخواهید که اثرات چشم زخم،  طلسم و بیماری رو دفع کنید یه ظرف اب داغ میذارید جلوتون و حصار خضری رو به اب داغ میخونید جوری که یه موجی روی اب تشکیل میشه،  دهان باید به لب ظرف نزدیک باشه وقتی حصار تموم شد از این اب میل کنید و به بقیه هم میدید میتونید برای اعضای خانواده توی چای و غذا استفاده کنیداما تاکید شده که سرد نباشه،  جوری هم نباشه که دهانتون بسوزه موقع خوردن اون

برای حصار دور افراد بیمار یا کودکان و یا کسانیکه سواد ندارند یا قادر به خوندن حصار نیستند به هر دلیلی 

حصار رو میخونید و به انگشت سبابه دست راست میدمید و دور شخص مورد نظر یه خط فرضی در قسمت کمر بهتر هست باشه میکشید و برخلاف حرکت عقربه های ساعت باشه و در جایی که شروع کردید خط فرضی به پایان میرسه

بلاگرا جدیدن افتادن تو خط دعا وغیرهمنبعش باید دینی باشه نه بلاگری که معلوم نیست از کجا میاره

این پیم رو من دوسال ونیم هست که دارم و واقعا کارشون درسته من نوردرمانی دفعه دوم هست که شرکت میکنم 

و حصار و چله نور رو از همون اول که پستش رو گذاشتند خوندم و برای یکی از اعضای خانواده که نه سال سیگار میکشید خوندم ترک کرد

خودم گلمژه داشتم دوسال و نیم درگیر دکتر و دارو بود خوب نمشد شش روز همین حصار خضری رو به اب خوندم کاملا خوب شدم و بعد این معجزه هر روز توی روتین زندگیم گذاشتم یا صبح یا ظهر یا شب هر وقت وقت کنم میخونم اخه میگن نباید این اب ذخیره کنی

چهارگوشه هال و اتاقها هم میتونید بریزید اگر خونه مشکل داشت دعوا بود بین اعضای خانواده موثره

حصار خضری منسوب به خضر نبی ع هست 

ببینید حصار خضری رو میخونید و در حین خواندن نباید با کسی صحبت کنید وقتی تموم شد دستها رو به شکل قنوت ...

خدا حفظت کنه گلم که اینقدر جامع و کامل توضیح دادی 🙏🙏🙏

آخه میخواستم برا یکی از عزیزانم بخونم که از من دوره 

پس تو ذهنم‌دورکمرش خلاف عقربه ساعت حصار  میکشم 

سلام امام زمانم💚 نمیدانم امروز☀️چندین بار ،یادتو ،از خاطرم.....عبور خواهد کرد اما میدانم؛تو هنوز مثل دیروز..تنهای😔 سلام سلطان تنهاي زمین 💚

خیلی مفید بود دمیدن همون فوت کردن هست درسته؟مجموع حصار رو بخونم و بدمم یا بعد از خوندن هر سوره و...ا ...

دمیدن مثل ها کردن توی زمستان روی شيشه میدمیم بخار تشکیل میشه که روش مینویسیم اون میشه دمیدن

حصار خضری رو بخونیم و تمام بدن رو باهاش حصار میکنیم برای خودمون

به انگشت سبابه دست راست میدمیم و یه دایره در قسمت کمر دور طرف میکشیم  بر خلاف حرکت عقربه های ساعت برای حصار کردن اشخاصی که سواد ندارند یا مریض هستند توان ندارند یا کودک هستند

بر روی اب داغ برای از بین بردن اثرات چشم زخم،  طلسم 

اگر لباسهارا با اب داغی که بر روی ان حصار خضری خوندید خیس کنید و در افتاب خشک کنید اثرات منفی ناشی از طلسمهایی که بر روی لباس انجام شده از بین خواهند رفت

جادوگر میگه لباسی از شخص مورد نظر بیار و اون طرف لباس رو میبره و طلسم بر روی ان انجام میشه و یواشکی میزاره سرجاش یا به بهانه قرض کردن لباس برای میهمانی و عروسی لباس رو از شما میگیره

نه لباس از دیگران بگیرید نه لباس بهشون بدید چون از نیت دیگران اگاه نیستید 

برای خواندن حصار بر روی اب داغ باید ظرف جلوی شما باشه و لبهای شما به لبه ظرف نزدیک باشه وقتی حصار رو میخونید بر روی اب یه موجی تشکیل میشه و همه رو همینطور میخونید تا نصار خضری  به اخر برسه و بعد از اون اب میل میکنید

عزیزم بعد از هر نماز بخونم وقت گیره 🤷‍♀️🙈 اگه روزی یه بار بخونم کافیه؟

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

حصار خضری ؟

بله

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

بله

ببینید از روزی یه بار شروع کنید یه مدتی که گذشت یه نوبت دیگه اضافه کنید

من روزی سه بار میخونم ولی مدیوم گفتند بهتر اینه 5 بار بخونید نمازها رو مثل اهل سنت، جدا جدا و حصار رو هم همون موقع بخونیم

دمیدن مثل ها کردن توی زمستان روی شيشه میدمیم بخار تشکیل میشه که روش مینویسیم اون میشه دمیدنحصار خضری ...

ممنونم عزیزم 

خط فرضی روی کمر که گفتید رو باید انگشت  کمر طرف رو لمس کنه یا نیاز نیست؟