عروسی دوستت بوده اتفاقا دوتومن کم دادی من عروسی که میخام برم برادرشوهر دختر دایی شوهرمه .شش ساله عرو ...
دو تومن برای سال ۱۴۰۱ برای دو نفر اونموقع خوب بود...الان کمه.تازه ما هتل گرفته بودیم حتی مزاحم خونوادش نشدیم برای اسکان و همونموقع فامیلای درجه یکشون دو تومن کادو ندادن. ببین شما فرض کن میخواین سه نغری برین رستوران غذا بخورید حلا این وسط یه رقص و شادی هم هست دیگه هرچی کرمتونه بندازید... الان هدیه های عروسی کمک خرج عروس و داماد هستن یا باز اینکارم نکردین ببیید عرفشون چیه همونقد هدیه بدین
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خب بلخره اون زمان جشن گرفتی اونایی که دعوت کردی خودشون یا پدرمادرشون اومدن کادو بهت دادن الانم هرجا ...
نه گلم اونایی اونموقع کادودادن قبلش همسروپدرهمسرم بهشون داده بودن اومدن پس دادن دگه هیچکدومشون تا حالانیست خیلیاشون وقت عروسی من بچه بودن .شمابراخودت تصمیم میگیری الانم تایپک زدی صحبت میکنیم
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
اصلا روم نمیشه الان با بچه سالگرد ازدواج بگیرم بعدم با مادرشوهرم دعوای بدی کردیم اونا ممنه نیان توی ...
اسی برو جشن. ولی بعدا برای بچت جشن بگیر دعوتش کن
برای خودت که جشن نگرفتی قبلا
جشن تولدی بگیر بذلی میدی بعدا جمع کنی اینجا ما الان جشن زیاد میگیرن تا پولی دادن جمع کنن. هرچند خودم زیاد ازاینکار خوشم نمیاد
بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱
درجه یک نیستن که بخواد زیاد هدیه بده، بعدم کسانی هستن که به شما بگن ده تومن که کمه، ما مثلا نیم سکه ...
ما فامیل دور هم 5 میدیم. مثلا من عروسیم دو ساله پیش بود کم ترین و دورترین فامیل 3 تومن داد، نمیدونم اصلا این تاپیک و خوندم هنگ کردم، چون من تولد شوهرم که تازگی گرفتیم همه 5 دادن، با اینکه شام ساده بود چه برسه عروسیییییی...... نه فقط ما، بلکه کل فامیل همین هستن برام خیلی عجیب بود این تاپیک
طرف سوهرم معمولا همشون نفری ۱۵۰۰ میدن اونایی که مث ما فامیل دورن خب اینا هم رفتن برا مجلساشون دادن ا ...
به نظرم اصلا نرید، چون ظاهرا با دلخوشی نمیخواید هدیه بدید. نه خودتون رو اذیت کنید، نه میزبان رو زیر سوال ببرید. من خودم فقط مراسمایی رو میرم که براشون ذق و شوق دارم.