2777
2789
طرف سوهرم معمولا همشون نفری ۱۵۰۰ میدن اونایی که مث ما فامیل دورن خب اینا هم رفتن برا مجلساشون دادن ا ...

دوست خوبم بنظرم شما بیخیال این عروسی بشید چون از همین حالا بابت هدیه ای که میخواین بدین ناراحتین. ناراحتین که خودتون‌مجلس نداشتین و الان باید پول بدین خب نرید گلم. منم عروسی نگرفتم اخرین عروسی که رفتم دو سال پیش بود دو تومن دادم بچه هم ندارم عروسی دوستم بود.یه شهر دیگه هم بود.نه که یگم من لارجم اگه داشتم بیشترم میدادم. الان سرکوچه سه ساندویچ و نوشابه بخوری ۵۰۰ درمیاد. شما کادو هم ندی کسی اعتراض نمیکنه اگه نداری نده ولی نگو چون عروسی نگرفتم پس زورم میاد کادو بدم...

بخدا انقدم خونواده و فامیلای شوهرم پر جمعیتن که نگو توی این شش سال ده بار ما عروسی رفتیم خب چرا باید ...

خوب گلم این خیلی خوبه پرجمعیتن فرداکادوهاتومیگیری توفامیل من بابچه وهمسربریم ۱تومن بدیم بدمیگیرن چون رنج کادودادنشون بالاست

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه زورش کردن که بره مجلس بگیره یا باغی بگیره که فقط ۷۰۰ ورودی داره ؟ میتونه شام معمولی توی یک تالار ...

چه بخوای چ نخوای تو ایران همینه مگه اینکه طرف پشتیبان مالی داشته باشه احتیاجی به پول اندازی نداشته باشه شما اگه زورتون میاد پول بدید نرید کلا مجبورید مگه وقتی دلتون نیس برید 

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
میتونی برابچت بگیری بری حج ولیمه بدی بری کربلادعوت کنی پولاتوجمع اوری کنی امابنظرم اینکه بری پول کم ...

اره دختر دایی شوهرم با دوتا بچه و شوهرش اومده بودن عروسی داداش دخترعموشون بعد ۵۰۰ داده بودن جاریم میگفت داماد نفری ۷۰۰ هزینه ورودی داده چرا این دخترعموم اومده با بچه هاش و شوهرش خوردن ۵۰۰ دادن 

گفتم داداش تو میتونس بره باغ ۲۰۰ تومنی رزرو کنه نباید توقع داشته باشه که چون میلیاردی هزینه کرده پولشو از مردم دربیاره

چه بخوای چ نخوای تو ایران همینه مگه اینکه طرف پشتیبان مالی داشته باشه احتیاجی به پول اندازی نداشته ب ...

اره چون اگه نریم بدتره فامیل شوهرم هزار مدل حرف میزنن 

من به شوهرم میگم اینا برای ما ادمای دوری هستن شش ساله من عروس اینام یکبار اینارو ندیدم هیچوقتم قرار نیس برا عروسی و مهمونیام اینارو دعوت کنم

الان چرا برم یک تومن بدم ؟ ایناهم مارو بخاطر مادرشوهرم اینا دعوت کردن چون فامیلن 

اره چون اگه نریم بدتره فامیل شوهرم هزار مدل حرف میزنن من به شوهرم میگم اینا برای ما ادمای دوری هستن ...

خب اگه اینطور همسرت تنها بره بخوره ۵۰۰ بندازه بیاد 

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
خوب گلم این خیلی خوبه پرجمعیتن فرداکادوهاتومیگیری توفامیل من بابچه وهمسربریم ۱تومن بدیم بدمیگیرن چون ...

فردا یعنی کی ؟؟؟ بچه من الان ۴ سالشه کو تا ازدواج بچه من 

ما خودمونم که به لطف مادرشوهر احمقم مجلس نداشتیم 

میدونم پولایی که میدم قرار نیس برگرده 

براهمین زورم میاد 

من عروسی دختر دایی خودم هم دعوت نبودم😂 چه برسه برادر شوهر دختر دایی شوهرم 🥴 ولی اگر بریم همچین عروسی دو سه تومن می‌دیم حداقل ، یا سکه پارسیان 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

اره دختر دایی شوهرم با دوتا بچه و شوهرش اومده بودن عروسی داداش دخترعموشون بعد ۵۰۰ داده بودن جاریم می ...

باغ ۲۰۰رزروکنه مردم چشماش درمیارن دلش نشدهزینه کنه غذاش خوب نبود فلان بودشیرینیش ارزون بودمیوه اش کیفیت نداشت بعدم این جشن شادیه اگرکسیودعوت میکنن میخوان شریک شادیشون باشه من خودم بشخصه یاجایی نمیرم یاکادوخوب میدم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

طرف سوهرم معمولا همشون نفری ۱۵۰۰ میدن اونایی که مث ما فامیل دورن خب اینا هم رفتن برا مجلساشون دادن ا ...

اصلا به این دید نگاه نکن! 

طرف به شما احترام گذاشته و دعوتتون کرده! شما هم متقابلاً با هدیه ای که می‌دین جواب محبت و احترامش رو می‌دین 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

فردا یعنی کی ؟؟؟ بچه من الان ۴ سالشه کو تا ازدواج بچه من ما خودمونم که به لطف مادرشوهر احمقم مجلس ند ...

میتونی یکسال دگه برابچت جشن بگیری  ببین من خودم ازازدواجم سالهامیگذره تابچمم دومادکنم حداقل ۱۰سال شایدطول بکشه اونم اگرقصدازدواج وایران موندن داشته باشه اماهرجامیرم کادومیدم

دوست خوبم بنظرم شما بیخیال این عروسی بشید چون از همین حالا بابت هدیه ای که میخواین بدین ناراحتین. نا ...

عروسی دوستت بوده اتفاقا دوتومن کم دادی 

من عروسی که میخام برم برادرشوهر دختر دایی شوهرمه .شش ساله عروس این خانوادم کسی این عروس داماد رو ندیده الان نمیدونم فازش چیه که دعوت کرده 

بابت هدیه ای که تعیین میکنن حتما باید فلان قدر بدی اگه کمتر مدی زشته این ناراحتم میکنه میگم چرا با ادمایی که هیچ رفت و امدی ندارم برم یک تومن بدم ؟ 

اگه قراره پول شاممو بدم که خب میرم رستوران 

اگه قراره که توی شادیشون شرکت کنم به عنوان احترام و هدیه ۵۰۰ میدم 

هزینه لاکچری بازی ورودی باغ ۷۰۰ تومنی ملت رو که مهمونا نباید بدن دیگه

میتونی یکسال دگه برابچت جشن بگیری ببین من خودم ازازدواجم سالهامیگذره تابچمم دومادکنم حداقل ۱۰سال شا ...

خب بلخره اون زمان جشن گرفتی اونایی که دعوت کردی خودشون یا پدرمادرشون اومدن کادو بهت دادن الانم هرجا میری میدی 

اما منکه مجلس نداشتم 

میدونمم که قرار نیست این ادما رو ۲۰ سال دیگه  برا مجلس بچم دعوت کنم چرا برم کادوی زیاد بدم؟ 

من نظرم رو ۵۰۰ تومنه اونم بعنوان هدیه 

نکه بگم چون همه دوتومن میدن منم باید دوتومن بدم اگه ندم زشته

الان میدونم برادرشوهرام همه دوتومن رو میدن چون اونا مجلس داشتن براشون اوردن الانم اینا میبرن اما من چرا بدم ؟؟؟؟؟