2777
2789
عنوان

خوابم میاد ولی خوابم نمیاد😂😂😂

157 بازدید | 17 پست

متوجهین چی میگم🤣

دیروز ساعت ۵ بعدازظهر اسپرسو زدم، تا الان بیدارم

صبح باید بانکم برم، میگم نخوابم تا صبح یه سره برم بانک و برگردم😆

بانک چند باز میشه؟

کاربری در دست ۳ نفر  دلیل تناقض بین تاپیک ها اینه  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بالخره خابت میاد یا ن ،بخاب تا ۸ خیلی مونده

کاربر اقام اهای ملتهر دقیقه به اندازه یک ساعت می گذردهر ساعت به اندازه یک روزهر روز به اندازه ابداما من به اندازه ابد و یک روز برای تو منتظر خواهم ماند😔😪😔مجازی ثابت کرد، میشه کسیو ندید ولی دلتنگش شُد😔🙋‍♂️خدایا شکرت بابت همه چی ک بزرگترین نعمت رو بهم دادی همینک تنم سالمه خدایا شکرت...تا فهمید خریدار واقعی ام گرون شدکسی که واسه بقیه مفت نمی ارزید 💔💔💔:)جدیدا جواب خوبی بدیهنه فورا ولی حتما :)اگ میخوای آرامش رو از خـودت بگیری دلبســته آدمـای بی لیاقت شـو!!!‏از هيچ كس هيچ چيزی بعيد نيست، حتی همونی كه الان از ذهنت گذشت :)‌برای هرکی هم سفره ی دلمونو باز کردیمهم خودش خورد هم واسه بعضیا برد :

من بچم بالا آورد تو خواب دیگه از ترس نمیتونم بخوابم صبح ببرکش دکر 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

من نزدیکای یک خوابیدم صبح واسه نماز بیدار شدم.بدنم از درد داره میترکه نمیتونم تکون بخورم صبح هم باید برم مدرسه دخترم ثبت نام هووووووف

لطفا برای آمرزش روح مامانم یه صلوات بفرستید.ممنون میشم

چرا از چی؟

نتایج دبیری اومده چن نمره کم اوردم سایت نمره هارو اشتباه زده بود درسی ک نزدم برام منفی زده دوستم درسی ک نزده و سایت براش ۱۰۰ زده الانم نمراتو حذف کرد فقط نمره اخر گذاشته در کل سر قبول نشدن سر همون منفی ک من نزدم ولی برام سایت زده کم اوردم چن نمره فقط حالا اساتید میگن تکمیل ظرفیت هست امیدی هست ولی سردردم خیلی خابم نمیبره از این مسخره بازی ازمون اخه درسی ک من نخوندم صفر زدم چرا برام منفی زده من یکی نبستم داد همه در اومده 

نتایج دبیری اومده چن نمره کم اوردم سایت نمره هارو اشتباه زده بود درسی ک نزدم برام منفی زده دوستم درس ...

فقط شانس دوستت که براش صد زده.نمیدونم چرا شانس خوبه همیشه به دوست ها میوفته .ما هم بعد جنگ واختلال بانک ها حقوقمون رو نصف ریختن برای همکار شوهرم دوتا حقوق ریختن

لطفا برای آمرزش روح مامانم یه صلوات بفرستید.ممنون میشم