2777
2789

همسایه ی دیوار به دیوارمون تو این ده سال ، دو تا پسر و یه دخترشو ازدواج داده ولی برای تحقیق خواستگاری هیچکدوم از خانواده های عروس ها و دامادش نیومدند تحقیق پیش ما عجیب نیست؟به نظرم احتمالا خانم همسایه مون بهشون گفته که برای تحقیق پیش ما نیان 

مگه میشه آدم برای امر ازدواج از همسایه دیوار به دیوار تحقیق نکنه ؟؟

؟

کاربری دست دو نفره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این چیزا خیلی وقته قدیمی شده کسی نمیاد از همسایه بپرسه ...

یه دختر سبزه جذاب با چشمای مشکی 👧 عاشق فیلمای عاشقونه و رنگ قرمز جیغ ❤️💅 برون گرا 😜خوشگل سایتتونم 😇 حوصله بحث با آدم نادون ندارم  پرنسس های نی نی سایت تحت هیچ شرایطی ریپلای نکنن داخل تاپیک هام هم نیان مرسی اَه

من واسه تحقیق نامزدم فقط رفتیم سوپری محله‌شون تحقیق کردیم الحق که از اطلاعات سپ‌اه هم سوپریه بیشتر اطلاعات داشت😂😂😂😂😂

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

شايد اصلا تحقيق نكردن بع نظر منم تحقيق خيلي مسخرس

ولي اينكه بگه نيان پيش شما خيلي ضايس هيچوقت كسي نمياد لينو بگه و ابروي خودشو ببره

لطفا براي ساخته شدن خونمون صلوات بفرستيد❤️                  خدا رو چه ديدي شايد پر گرفتيم،شايد خنده هامونو از سر گرفتيم،نگو چي گذشت و نگو چي كشيديم شايد شب تموم شد خدارو چه ديدي؟ شايد جون گرفتم، شايد دستتو زير بارون گرفتم ، تو شايد دوباره به دادم رسيدي ،شايد خنده برگشت، خدارو چه ديدي؟                                                                ~مازندراني💚🌱

وااا چه حرف بی منطقی میزنی! 

پدر مادر من هم سی چهل سال هست تو یه خونه اند، کل همسایه هاشونم قدیمی اند، تالا یک بارم کسی برا کسی نرفته تحقیق، بچه های همه همشونم ازدواج کردن از جمله خود منو خواهرم

حس میکنم ازدواج ها الان بیشترشون دیگه ساختار سنتی رو ندارن اکثرا با هم دوست بودن با خاطر همین دیگه کسی نمیره تحقیق 

من ندیدم دور و ور خودم برم تحقیق دیگه قدیمی شده این کارو اکثرا چند سال همو میشناسن 

عزیزم ازدواج هندونه سربسته‌س اونایی ک تحقیق کردن چندسال پیش و ازدواج کردن هم به طلاق رسیده کارشون یا مثل تعریف های بقیه نبوده 

بنظرم تحقیق بی‌فایدست حتی ۶ ماه نامزدی هم تا حدودی بی‌فایدست تا باهاش زیر یک سقف نری نمی‌تونی بشناسیش کاملا

این‌روزا هم از حالت سنتی خداراشکر خارج شدیم و بیشتر داریم به مدرن بودن نزدیک میشیم و دونه‌ دونه نمیرن بپرسن یک تحقیق کلی میکنن از جاهای دیگه مثلا محل کار طرف که توش نشست و برخواست داره و ذات واقعیش نشون میده نه همسایه مثلا من هر روز با همسایه‌مون سلام علیک خوب میکنم اما الان نه اون ذات واقعی منو میدونه نه من ذات واقعی اون رو 

و اگر بیان تحقیق هم اون همسایه میگه ما ادم خوبی هستیم و از ما بدی ندیده هم ما میگیم همسایه‌مون ادم خوبی هست و بدی ندیدیم ازش چونکه جدیدن روابط همسایگی هم مثل قبلا نیست که باهم در رفت و آمد باشن❤

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

احتمالا شما هم‌ منتظر بودی برا تحقیق بیان و بدی بگی 🤣 که اونا هم دست شمارو خوندنو نیمدن 😂 خداییش چ ...

چه نظرات سمی !!!!! 

از دل من اشتباه خبر داری 

چقدر بد همش نظر اشتباه دادی چقدرم حق به جانبی !!!!!

کاربری دست دو نفره