2777
2789
عنوان

همه کارام ب بن بست میخوره چرا

80 بازدید | 11 پست

ازدواجم ب طلاق کشید 

ارشد خوندم برم طرح الان تو پایان نامه ۱ساله گیر کردم 

استادامون ظرفیتشون پره 

خونه ای ک پیش فروش خریدم تحویل نداده و گفته همسایه شکایت کرده شهرداری مانع شده صبر کن 

الانم استخدامی قبول نشدم 

چرا اینجوریه 

خواهرم اهل دعاست بارها دیدم ک گرفته یبارم تو جهازم گذاشته بود ممکنه کار اون باشه 

خرافاتی نیستم ولی دیگ هیچ دلیلی ب ذهنم نمیرسه 

قبل هر کاری قبلش باید فکر کرد راه حل اینه

خب منک قبلش فکر کردم و سنجیده انجام دادم دیگ ظرفیت اساتید ک دست من نیس دست دانشگاهه تا رسید ب ورودی ما 

ظرفیت ها پر شد 

یا مساله شهرداری چرا سازنده با همسایه دعواشون بشه ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب منک قبلش فکر کردم و سنجیده انجام دادم دیگ ظرفیت اساتید ک دست من نیس دست دانشگاهه تا رسید ب ورودی ...

حتما یه حکمتی توشه مطمعن باش یه روز به نتیجه کارات میرسی زمین گرده نترس گلم

Be strong , but remain beautiful

شاید کمی بیشتر صبر کنی درست بشه همه چی و با توکل به خدا، درسته که گاهی اطرافیان زیادی دخالت میکنن تو زندگی انسان ها مخصوصا خودی ها، ولی با سیاست باید رد کنی همه این هارو، ، گاهی هر کاری میکنی بازم هیچی درست نمیشه و عقب نشین. دوباره همون کارو انجام بده

میگن زمانی ک کاری رو میخای بکنی هیچوقت ب کسی نگو ،شاید میگی ب بن بست میخوری ،

کاربر اقام اهای ملتهر دقیقه به اندازه یک ساعت می گذردهر ساعت به اندازه یک روزهر روز به اندازه ابداما من به اندازه ابد و یک روز برای تو منتظر خواهم ماند😔😪😔مجازی ثابت کرد، میشه کسیو ندید ولی دلتنگش شُد😔🙋‍♂️خدایا شکرت بابت همه چی ک بزرگترین نعمت رو بهم دادی همینک تنم سالمه خدایا شکرت...تا فهمید خریدار واقعی ام گرون شدکسی که واسه بقیه مفت نمی ارزید 💔💔💔:)جدیدا جواب خوبی بدیهنه فورا ولی حتما :)اگ میخوای آرامش رو از خـودت بگیری دلبســته آدمـای بی لیاقت شـو!!!‏از هيچ كس هيچ چيزی بعيد نيست، حتی همونی كه الان از ذهنت گذشت :)‌برای هرکی هم سفره ی دلمونو باز کردیمهم خودش خورد هم واسه بعضیا برد :

میگن زمانی ک کاری رو میخای بکنی هیچوقت ب کسی نگو ،شاید میگی ب بن بست میخوری ،

آره درسته من اکثر اوقات میگم ب اطرافیان

اونا میپرسن منم روراست میگم نباید دیگ قبل ب نتیحه رسیدن ب کسی چیزی بگم 

درسته حرفتون❤️

آره درسته من اکثر اوقات میگم ب اطرافیاناونا میپرسن منم روراست میگم نباید دیگ قبل ب نتیحه رسیدن ب کسی ...

همونه پس هیچوقت نگو دلیلی نداره ب کسی بگی ،ت دنیا هیچکس غیر از پدرو مادر از پیشرفتت خوشحال نمیشه بقیه فقط جلو پات تله میزارن

کاربر اقام اهای ملتهر دقیقه به اندازه یک ساعت می گذردهر ساعت به اندازه یک روزهر روز به اندازه ابداما من به اندازه ابد و یک روز برای تو منتظر خواهم ماند😔😪😔مجازی ثابت کرد، میشه کسیو ندید ولی دلتنگش شُد😔🙋‍♂️خدایا شکرت بابت همه چی ک بزرگترین نعمت رو بهم دادی همینک تنم سالمه خدایا شکرت...تا فهمید خریدار واقعی ام گرون شدکسی که واسه بقیه مفت نمی ارزید 💔💔💔:)جدیدا جواب خوبی بدیهنه فورا ولی حتما :)اگ میخوای آرامش رو از خـودت بگیری دلبســته آدمـای بی لیاقت شـو!!!‏از هيچ كس هيچ چيزی بعيد نيست، حتی همونی كه الان از ذهنت گذشت :)‌برای هرکی هم سفره ی دلمونو باز کردیمهم خودش خورد هم واسه بعضیا برد :

ممنون عزیزم ❤️🌸دلم آرومتر شد

الهیییی شکر 😍 ببین اولین راه رو خودت باز کردی و همینکه گفتی دلم آرومتر شد 😀این یعنی انرژی مثبت که مطمین باش فردا یعنی همین امروز همین انرژی به خودت بر میگرده.  حتما خوشحال بودی بیا خبر بده ،  فدا 💚