2777
2789

باخودم میگم این زندگیه من نیس نهه امکان نداره مگه میشه ،ینی آخر قصه من اینه؟

اماته دلم میگم خدا یه سوپرایز خوب برام داره .

نکنه دارم خیال بافی بیخود میکنم و همینه که هس؟

وقتی خورشید می‌درخشد، لذت ببر...اما وقتی ابرها آمدند هم برای خورشیدی که دیگر آنجا نیست گریه و زاری نکن!به جای این که انرژی خود را صرف گریه و ناله کنی، حالا از ابرها لذت ببر...و وقتی ابرها رفتند - و البته که می‌روند چون در این زندگی هیچ چیزی همیشگی نیست - آن وقت برای رفتن ابرها هم ناله نکن!پس هرچه که هست، با آن برقص و آواز بخوان... این راه هوشمندانه برای زندگی کردن است.هرچه که هست هست و هر چه که نیست نیست.

منم دقیقا همینم خواهر

هیی

وقتی خورشید می‌درخشد، لذت ببر...اما وقتی ابرها آمدند هم برای خورشیدی که دیگر آنجا نیست گریه و زاری نکن!به جای این که انرژی خود را صرف گریه و ناله کنی، حالا از ابرها لذت ببر...و وقتی ابرها رفتند - و البته که می‌روند چون در این زندگی هیچ چیزی همیشگی نیست - آن وقت برای رفتن ابرها هم ناله نکن!پس هرچه که هست، با آن برقص و آواز بخوان... این راه هوشمندانه برای زندگی کردن است.هرچه که هست هست و هر چه که نیست نیست.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم خیلی دارم سختی می‌کشم و عمیقاً میتونم درکت کنم

من خیلی سختی دارم تحمل میکنم

اما با اینکه بیشتر وقتا کم میارم اما ته دلم امیدم به خداست و اون آیه که میگه بخاطر من صبر کن و اون آیه که میگه از صبر و نماز یاری بخواه و اونجا ک میگه بزودی پروردگارت آنقدر بهت عطا میکنه ک خشنود بشی

من فعلا محکوم ب صبر هستم

سعی کن نماز اول وقت بخونی

روزانه صدقه بدی مثلا هزار تومن اگر میتونی

سوره یاسین هر روز بخون کلا ۵ دقیقه طول میکشه

دعای توسل بخون اونم ۵ دقه طول میده

با امام رضا جانم خیلی حرف بزن🥺🥲

دعای فرج بخون

اینم بگم مذهبی نیستم💕💕 اما میدونم خدا هست و این‌چیزا الکی نیس

ب این جمله هم گاهی فکر میکنم ک اگر آخرش خوب نشده یعمی هنوز ب آخرش نرسیده

و این متن هم تازگی دیدم و خیلی ب دلم نشست میگه که اگر هنوز پاسخ نگرفتی یعنی قلبت هنوز داره رشد میکنه وقتی آماده شدی و رشد کردی همون چیزی ک میخوای یا بهترشو بهت میدم

ـمیدونی ما توحیدمون خیلی ضعیفه توحید یعنی اعتقاد ب خدا و هرکاری ک میکنه درسته اما منم خیلی توحیدم ضعیفه ک همش گریه میکنم 

من جداشدم و همش گریه میکنم😓😓

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭