2777
2789
اين غيرتي و تعصبي بودنش بعدا تو زندگيتون تاثير ميداره ها. خوب فكر كن. موضوع كمي نيست.

چجوری بفهمم درچه حده؟ من اصن نمیبینمش تا زمانی که کنکور بدم چجوری بشناسمش اخه

●•°در نهایت زندگی میرقصه به سازِ من.... ♡🌱🤌🏼🧡

اگر چیزی یا چیزایی که همه می‌دونن و اون خبر ندارها بهش بگو حتما هم بگو 

ولی اگر گذشته که فقط خدا خبر داره اشتباه محضه ک یکی وسلام

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا من شوهرم گذشته مو فهمید هر وقت دعوامون میشد بهم میگفت جن دع خراب هرزه میخپای طلاق بگیری بری ...

ینی نگم یه نفر قبل از اون توی زندگیم بوده؟

ینی نگم یه نفر قبل از اون توی زندگیم بوده؟

نهههه 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

چجوری بفهمم درچه حده؟ من اصن نمیبینمش تا زمانی که کنکور بدم چجوری بشناسمش اخه

با تحقيق. با اشنايي بيشتر. 

اخه فك كن طرف خودش دوست دختراي زيادي داشته ولي واسه تو غيرتيه!!! 

اصلا همخوني نداره. حس ميكنم همچين ادمايي خودشون هر غلطي بخوان ميكنن و به همسر خودشون گير بدن. 

حالا نميگم اين بنده خدا حتما همينجوره ها. كلي دارم ميگم. ولي مرد بايد غيرتش در خد تعادل باشه. بيش از حد و خارج از عرف باشه مشكل سازه

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

اصلا نباید راجع به این چیزها از گذشته هم بپرسید و به هم حرفی بزنید هرگز این اشتباهو نکن

خودش گفت منم چیزی نگفتم و نمیگم. یکی از دوستام راجب این موضوع اون ادم قبلی میدونه. اگه اون بهش بگه چی بگم؟؟

با تحقيق. با اشنايي بيشتر. اخه فك كن طرف خودش دوست دختراي زيادي داشته ولي واسه تو غيرتيه!!! اصلا همخ ...

در حد تعادله فک کنم 

و اینکه من یکی از دوستام که با اون هم اشنا هستش راجب ادم قبلی زندگی من میدونه. اگه بره بهش بگه چی بگم من

غیرتیتعصبیداشتن دوست دخترای زیاداینا با هم در تناقضه و نشون میده طرف جالب نیست در کل

خیلی وقته نداشته گفت مال قبلا بوده. منم خیلی روش حساب نمیکنم تا ثابت کنه خودشو. اره موافقم