2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازش بخواه حرفی نزنه البته اگه واقعا دوستت باشه قطعا چیزی نمیگه

فک کنم که بگه نمیدونم بهش مطمئن نیستم. اگه بگه چیکار کنم

●•°در نهایت زندگی میرقصه به سازِ من.... ♡🌱🤌🏼🧡

یادت نره تو ایران داری زندگی میکنیاینجا این چیزا فقط برای مردا افتخارهدختر باشی واویلاست

من یکی از دوستام راجب رابطه قبلیم میدونه اگه بره بهش بگه چیکار کنم؟ بهش مطمئن نیستم دهن قرص نیس

با تحقيق. با اشنايي بيشتر. اخه فك كن طرف خودش دوست دختراي زيادي داشته ولي واسه تو غيرتيه!!! اصلا همخ ...

این بنده خدا دقیقا دقیقااا همینجوری که داری میگی اتفاقا اصلا اشتباه نمیکنی من تجربه شو ذارم بعد اینا خودشون اهل زیر و رو کشی و خیانتن به همین دلیل به تمام آدمها شک دارن و سختگیرن میخوان خودشون با همهذباشن و طرفش فقط مال خودش باشه

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

این بنده خدا دقیقا دقیقااا همینجوری که داری میگی اتفاقا اصلا اشتباه نمیکنی من تجربه شو ذارم بعد اینا ...

اصن شک نداره بهم فقط میگه مواظب خودش باش همیشه میگه اعتماد دارم بهت من تورو از خدا خواستم. خب یه درصد هم احتمال میشه داد که بنده خدا راس میگه

گفتم که بهش بگو حرفی نزنه اصلا اگه چیزی گفت خیلی راحت بگو مال گذشته هست و چیز خاصی نبوده اصلا که قاب ...

خب بدتر نمیشه؟

این بنده خدا دقیقا دقیقااا همینجوری که داری میگی اتفاقا اصلا اشتباه نمیکنی من تجربه شو ذارم بعد اینا ...

منم همين جور حس ميكنم. معمولا اين جور مردا شكاك هم ميشن. واسه همين به اسي گفتم بيشتر حواسش جمع باشه

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

خب بدتر نمیشه؟

نه چرا بد باشه؟؟

اینطوری بهش میفهمونی موضوع برات خیلی بی اهمیت بوده که حتی قابل عرض نبوده 

ضمنا خود طرف هم که پسر پیغمبر نبوده و به قول خودت قبلا با کسی دوست بوده و ... پس به نظرم از الان نباید اصلا بهش باج بدی و تو باید شاکی باشی نه اون 

مگه میشه یه نفر دوست دخترهای زیادی داشته باشه و غیرتی و تعصبی هم باشه ؟ این قدر ساده نباش

الان 21 سالشه قبلا توی دوران نوجوونی گفت داشتم ولی منم خیلی روش حساب نمیکنم  راجب من غیرتیه طرز پوشش من و کلا رفتارمو دیده بود خوشش اومد من اصن با هیچکس اوکی نمیشدم اینم متوجه شده بود

از اینکه گذشتتو ی دختر باز بدونه نگرانی .چرا اون نگران نیست تو بدونی ؟ مگه خونش رنگین تره ؟

اون دختر دوستم بود راجب من میترسم بره بگه چون دهن لقه الان خیلی میونه خوبی ندارم باهاش