2777
2789
عنوان

کی از بیبی چک استفاده کنم 😩

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 54 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رابطم محافظت شده بود اخههه🥲😭

اگر ده روز گذشته از اون بزن 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🦋💕 #متاهل💍🦋 خراب شد تصویرش حتی اگه خدا فرستد باران اسیدی برای تطهیرش برف و پاکی برای تشبیهش محمد و عیسی برای تضمینش یا که شیطان برای تقصیرش  تمام شد،خراب شد تصویرش...

منم مثل تو بودم بعد از یک هفته بیبی بزن برو قرص بگیر سقط کن زیرزبانی و درون واژن هستش چندتا داروخانه ...

این چه توصیه ایه؟؟ 

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!
عزیزی🩵چند سالتونه؟ بچه اولت چند سالشه؟

۳۸

شش سالشه 

سنم داره بالا می‌ره 

کاش اوضاع خوب بود 

بنظرت چیکار کنم؟

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم
واقعا نمیدونممم😭بنظرت چیکار کنم؟ عقلم قد نمیده دیگه

نمیدونم واقعا حالا ببین هستی یا نه 

بعد یکاری میکنی 

-اختاپوس: فقط یه احمق،وقتی هیچ چیز خنده داری وجود نداره میخنده.‏+پاتریک: تو دنیایی که چیزی واسه خندیدن نداره همون بهتر که احمق باشی

چشه مگه؟

چش نیس؟

سقط جنین قتل محسوب میشه 

اگه کسی بچه نمیخواد باید جلوگیری کنه نه اینکه یه جنین بیگناهو بکشه 

حالا من شخصی که توی این موقعیته رو قضاوت نمیکنم ولی اینکه یکی از بیرون بیاد توصیه کنه به سقط خیلی خیلی زشته 

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!
۳۸شش سالشه سنم داره بالا می‌ره کاش اوضاع خوب بود بنظرت چیکار کنم؟

اگر شرایطشو داری خوبه الان بیاری 

اگه واقعا دوست داری بچه دوم داشته باشی ۴۰ به بعد سخت میشه و کم حوصله تری🥲🥺

_و جوان هایی که پیر شدن قلب هایشان را به چشم دیدند.

چش نیس؟سقط جنین قتل محسوب میشه اگه کسی بچه نمیخواد باید جلوگیری کنه نه اینکه یه جنین بیگناهو بکشه حا ...

اخه جلوگیری هم کردیم کامل واقعا 

الانم نمیدونم هستم یا نه فقط ۴ روز پریودم عقب افتاد 

شرایط منم خیلی عجیبه درسام سنگینه کلا ۲۲ سالمه نمیتونم باردار شم الان 🥲

اگر شرایطشو داری خوبه الان بیاری اگه واقعا دوست داری بچه دوم داشته باشی ۴۰ به بعد سخت میشه و کم حوصل ...

درسته 🙂 بخاطر بچه اولم اذیت شدم اضافه وزن زیاد داشتم ترسیده شدم فقط خانوادم حامی بودن 

چندسالته؟ درس میخونی ک شرایط نداری؟

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم
درسته 🙂 بخاطر بچه اولم اذیت شدم اضافه وزن زیاد داشتم ترسیده شدم فقط خانوادم حامی بودن چندسالته؟ درس ...

الهی 🥺 عزیزمم🩵

امیدوارم هرچی خیره برات اتفاق بیفته 

۲۲ سالمه، اره درس میخونم برای همین نمیتونم ..

چش نیس؟سقط جنین قتل محسوب میشه اگه کسی بچه نمیخواد باید جلوگیری کنه نه اینکه یه جنین بیگناهو بکشه حا ...

جلوگیری هم کرده و نشده حالا چیکارکنه بزاره شکمش بیاد بالا و اون بچرو بدبخت کنه اونم تو این کشور؟

حساب کاربری دست دونفرهست🤍