2777
2789
عنوان

کی از بیبی چک استفاده کنم 😩

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 54 پست
جلوگیری هم کرده و نشده حالا چیکارکنه بزاره شکمش بیاد بالا و اون بچرو بدبخت کنه اونم تو این کشور؟

دقیقا …🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🥺

_و جوان هایی که پیر شدن قلب هایشان را به چشم دیدند.

دقیقا …🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🥺

حالا که معلوم نیست حامله ای یا نه ولی اگه بودی بهم درخواست بده راهنماییت کنم ترخدا خودتو اون بچرو یوقت بدبخت نکنیااا

مراقب خودت باش💚

حساب کاربری دست دونفرهست🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی 🥺 عزیزمم🩵امیدوارم هرچی خیره برات اتفاق بیفته ۲۲ سالمه، اره درس میخونم برای همین نمیتونم ..

حق داری استرس داشته باشی هم دانشگاه هم بارداری و زایمان و بچه 

برات دعا میکنم هرچی خیر و صلاح ته خدا برات چیده باشه 

اگر خبری نبود از این به بعد حواستو جمع کن تا موقع خودش😄 

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم
حالا که معلوم نیست حامله ای یا نه ولی اگه بودی بهم درخواست بده راهنماییت کنم ترخدا خودتو اون بچرو یو ...

قربونت برم🩵

مرسی مهربون

حق داری استرس داشته باشی هم دانشگاه هم بارداری و زایمان و بچه برات دعا میکنم هرچی خیر و صلاح ته خدا ...

قربونت برم💋

اره ..🤦🏻‍♀️😂

قربونت برم💋اره ..🤦🏻‍♀️😂

😘😍😄

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم
اخه جلوگیری هم کردیم کامل واقعا الانم نمیدونم هستم یا نه فقط ۴ روز پریودم عقب افتاد شرایط منم خیلی ع ...

میدونم عزیزم من میفهممت 

ولی بازم کسی نباید تشویقت کنه به این کار 

اگرم اینجوری باشه باید خوبیاشو برات روشن کنیم که از زندگی یک انسان محافظت بشه❤️

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!
جلوگیری هم کرده و نشده حالا چیکارکنه بزاره شکمش بیاد بالا و اون بچرو بدبخت کنه اونم تو این کشور؟

اگه خدا نخواد برگ از درخت نمیفته کسی ام تو این کشور یا هرجای دنیا به دنیا نمیاد

نباید تو کار خدا دخالت کرد 

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!

عزیزم من یک بار دقیقا تو موقعیتی که شما هستی بودم ولی لطفا به حرف هرکسی گوش نکن... هرکسی صلاحیت راهنمایی بقیه رو نداره 

شمام جای خواهر من 

امیدوارم صلاح زندگیت تو اون چیزی که میخوای قرار بگیره و هروقت دوس داشتی مادر بشی ولی اینو بدون که سقط جنین گناه خیلی بزرگیه و ممکنه دامن انجام دهنده رو بگیره...

خواهش میکنم اگر خدا خواسته بود و باردار بودی با دستای خودت بچه ات رو نکش💔🙏

میدونم عزیزم من میفهممت ولی بازم کسی نباید تشویقت کنه به این کار اگرم اینجوری باشه باید خوبیاشو برات ...

ایشالا هرچی خیره …🩵