2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک پسره بدبختی بوده که الان براش یک پدر بزرگ پول دار پیدا شده تو دوهفته هم عاشق دختر اما پول دارش شده اونم عاشق این پسره شده اما مادره پسره مخالف میگه ایناتور‌و بدبخت کردن بابابزرگت باباتو به پلیس ها لو داد که بیان مواد هامونو بگیرن باباتم اعدام شد 

داستان در مورد پسری هستش که بعد سال ها دختر عمش و پدربزرگش دنبالش میفرسته و راز های زیادی در مورد مرگ باباش و مقصر بودن پدربزرگش تو این اتفاق براش برملا میشه. یه رابطه عاشقانه بین دخترعمه شکل میگیره و ادامه داستان..

ی پسره میفهمه پدربزرگش خیلی آدم پولداری بوده

ولی چون اونا به مادرش ظلم کرده بودن و باباشو اعدام شده بود بخاطر اونا ....مامان پسره از اول از اونا دور زندگی می‌کرد......حالا پسره فهمیده نوه ی خانواده پولدار و با اصل و نسبه

و چون تنها نوه ی پسری هست....پدربزرگش ی شرکت خیلی بزرگ رو داده دستش و مدیر عامل شده.....بعد حالا شوهر عمه های پسره میگن چرا ارث فقط به اون برسه....ما زحمت کشیدیم اون رئیس بشع.....بخاطر همین دنبال اینن پسره رو دور کنن