2777
2789
عنوان

کم کاری تیروئید نوزاد

109 بازدید | 6 پست

سلام من بچه م نوزاد کم کاری تیروئید داره خودم فکر نکنم تو بارداری داشتم آخه اگه داشتم دکتر می‌گفت الان از ده روزگی قرص لووتیروکسین ۵۰مصرف می‌کنه کسی هست بدونه آیا رو مغزش اثر می‌زاره یا نه؟ عوارض قرصش خیلی بد کسی هست بچه ش از نوزادی مصرف کرده باشه و خوب شده باشه یعنی دیگه قرص مصرف نکنه ؟ لطفا جواب بدید خیلی نگرانم شب و روزم غصه خوردن

بچه خواهرم از ۱۵ روزگی قرص خورد تا ۳ سالگی که خود دکتر قطع کرد الان مشکلی نداره به شدت هم باهوش هست فقط سالی یه بار میره چکاب الان ۶ سالشه

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه خواهرم از ۱۵ روزگی قرص خورد تا ۳ سالگی که خود دکتر قطع کرد الان مشکلی نداره به شدت هم باهوش هست ...

خداروشکر که خوب شده فقط قرص مصرف کرد ؟وقتی غذاخورشد پرهیز غذایی داشت؟

پسرم چندسال خورد خوب شد اگه نخوره مغزش رشد نمیکنه نگران نباش

همه جوره سالم بچه تون از قد و وزن و هوش؟تو اینترنت نوشته پوکی استخوان و آلزایمر میاره 🥺بخدا دارم دق میکنم بچه م دختر هم هست اگه خوب نشه تا آخر عمر قرص مصرف کنه من دق میکنم

همه جوره سالم بچه تون از قد و وزن و هوش؟تو اینترنت نوشته پوکی استخوان و آلزایمر میاره 🥺بخدا دارم دق ...

ببین تیروئیدش تنظیم باشه هیچی نمیشه 

خودم ۱۵ساله دارم 

پسرمم عالیه

به حکمتش دل بسپار(خدا)
خداروشکر که خوب شده فقط قرص مصرف کرد ؟وقتی غذاخورشد پرهیز غذایی داشت؟

اره قرص مصرف میکرد ماشاالله خیلی پرخوری میکنه من ندیدم پرهیز داشته باشه 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜