2777
2789
عنوان

بچه ها یک بار برای همیشه من نظر میخوام ازتون من واقعا زشتم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 557 بازدید | 49 پست

انقد خودت رو ضعیف نشون نده . نظر یک سری انسان مجازی به ج دردی میخوره ؟ ب نظرت نظر مثبت خودت به خودت بهتر نیست؟ بهتر نیست خودت رو نقاشی خدا بدونی ؟ مگه میشه خدایی ک این همه زیبایی آفریده چیز زشت اصلا خلق کنه؟ توم زیبایی شک نکن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شبیه نقاشی های مینیاتوری زنای ایرانی هستی

لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید.                                                                             کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)

فقط میتونم بگم خودت رو دوست داشته باش  نظر بقیه رو زیاد نسبت به خودت نپرس ، مشخصه که هرکی یه نظری میده شما زیباترین بازیگر و خواننده جهانم که باشی یه ایراد رو ظاهرت میزارن 

به انتظار فصل تو تمام فصل ها گذشت ...

فقط میتونم بگم خودت رو دوست داشته باش نظر بقیه رو زیاد نسبت به خودت نپرس ، مشخصه که هرکی یه نظری می ...

دقیقاا مخصوصا ایرانیا که رو همه ایراد میذارن

لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید.                                                                             کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)

خب چه کار کنم براش

عزیزم شاید یکی چهرهٔ پلنگ رو جدید بدونه. سلیقهٔ ایشونو نمیگما، کلا ممکنه بعضیا جدید و مدرن در نظرشون اون‌جوری باشه. شما قدیمی نیست چهره‌ت. جدی نگیر نظرات این محیط رو. چون نمی‌دونی که طرفت چطور فکر میکنه.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟