2777
2789
عنوان

چرا واقعا چرا

151 بازدید | 26 پست

نمی تونم 

اصلا به چه امید چرا  

چرا درس می خونم

ورزش می کنم 

چرا مقام میارم 

چرا باید اول شم  

چرا  دیگه نه تواان خوندن دارم نه تمرن نه ورزش نه هیچی 

ارزششو نمی فهمم علاقه ررو ندارم ذهنم چند بعدی شده نه هدفم ثابته

نه کارم 

درسته زندگی سخته ولی به جاش می شی یه قدرت                                                                        دست اول که کسی نتونه جلوش کاری کنه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عوارض مجردیه

داش من 15 سالمه

درسته زندگی سخته ولی به جاش می شی یه قدرت                                                                        دست اول که کسی نتونه جلوش کاری کنه  

اکثر جوونهای ایرانی همین مشکلات و دارن. سعی کن به خودت کمک کنی، دوستانی که هدف درستی ندارن و فاز منفی بهت میون حذفشون کن. فایل های انگیزشی گوش بده، یه مشاوره هم برو

عشق صیدیست که تیرت به خطا هم برود؛ لذتش کنج دلت تا به ابد خواهد ماند💘

اکثر جوونهای ایرانی همین مشکلات و دارن. سعی کن به خودت کمک کنی، دوستانی که هدف درستی ندارن و فاز منف ...

نه اصلا بحث این نی بحثم این چرا  آره دوستی دارم دندون پزشکی شیرازه ........... اما یه جایی رسیدم نمی تونم درک کنم انتخاب رشته دارم و آزمون تیزهوشان  اما خودم دیگه قانع نمی شم 

خب چیزی رو انتخاب کن که علاقه داری بهشاون وقت میبینی چقدر طمع مقام اول شدن به وجود میاد

مقام اول شدم خیلی چیزارو چشیدم ولی من انتخاب رشته دارم می بینم تو همش یه کاری کردم چند بعدیه شدید شدم تو همش می تونم باشه علاقه و عشق انگار ازم رفته 

چه ورزشی میکنی داش؟

1 سال بدنسازی شدید حالا کاراته حرفه ایی 

نه اصلا بحث این نی بحثم این چرا آره دوستی دارم دندون پزشکی شیرازه ........... اما یه جایی رسیدم نمی ...

دنبال چراها تو زندگی نباش، هیچ چیز تو دنیا هیچوقت عادلانه نبوده. پس جای این حرفا به خودت کمک کن . الان تو مقطع حساسی هستی، اگه دلسرد و بی انگیزه بشی فرصت مهمی و از دست میدی که شاید دیگه قابل جبران نباشه. بچسب به درس و آزمونت، انشالا موفق میشی

عشق صیدیست که تیرت به خطا هم برود؛ لذتش کنج دلت تا به ابد خواهد ماند💘