حالا یکی بیاد بگه مثلا ادم چه چیزا میبینه اینجا.یا سطح دغدعتو.اما واقعا واسه من دغدغس و هرکس دوس نداره نطر نده عزیزان.ببینید من به یه دختر جوون از چادر اصلا خوشم نمیاد چون واقعا جامعه رو میبینم دیگه کمتر کسی چادری پیدا میشه مگر مامانبزرگامون.یا مامانا. با حجابم و محجبم ولی از چادر اصلااا خوشم نمیاد.دوست دارم محجبه بمونم اما بدون چادر.اگه لباسای بلند طبق سلیقم و رنگ روشنو جنس خوب اینا بپوشم و مرتب منظم باشم زشت نیست؟یه نمونه عکس میزارم براتون.تو نت زدم چه نوع پوششی بدون چادر واسه زن درس نیست اورد لباسی که رنگ و مدل و جنسش نامحرمو جذب کنه.خب من چیکار کنم.خودمم حس میکنم اگه باحجاب برم بیرون و پوشیده اما لباسم رنگش روشن باشه بقیه مسخرم کنن نمیدونم این چه حسیهههه.اوف.عبا هایی که یکی دو ساله تو بازه هم پوشیدم شبی جن شدم.

دیگه اگه بخوام بدون چادر برم تو همین مدلا میتونم بپوشم چون بلندن.ولی این اخریه رو خودم دارم اما میتونم کمربندمو شل تر کنم که حذب نباشه.نمیدونم چه کنم چادر خیلی تو دستو پامه بعد پنج سال هنوز یاد ندارن بپوشم.مثلا کتو شلوار هم میپوشم اما اکثرا کت شلوارام گشاد و رنگ روشنو جنس شون کرمه.حالا من نمیدونم کدوم جنس نامحرمو جدب میکنه واقعا😑😑
نطرتونو محترمانه بیان کنید و یکم منو راهنمایی کنید🥴😂💔