2777
2789

حالا یکی بیاد بگه مثلا ادم چه چیزا میبینه اینجا.یا سطح دغدعتو.اما واقعا واسه من دغدغس و هرکس دوس نداره نطر نده عزیزان.ببینید من به یه دختر جوون از چادر اصلا خوشم نمیاد چون واقعا جامعه رو میبینم دیگه کمتر کسی چادری پیدا میشه مگر مامانبزرگامون.یا مامانا. با حجابم و محجبم ولی از چادر اصلااا خوشم نمیاد.دوست دارم محجبه بمونم اما بدون چادر.اگه لباسای بلند طبق سلیقم و رنگ روشنو جنس خوب اینا بپوشم و مرتب منظم باشم زشت نیست؟یه نمونه عکس میزارم براتون.تو نت زدم چه نوع پوششی بدون چادر واسه زن درس نیست اورد لباسی که رنگ و مدل و جنسش نامحرمو جذب کنه.خب من چیکار کنم.خودمم حس میکنم اگه باحجاب برم بیرون و پوشیده اما لباسم رنگش روشن باشه بقیه مسخرم کنن نمیدونم این چه حسیهههه.اوف.عبا هایی که یکی دو ساله تو بازه هم پوشیدم شبی جن شدم.

دیگه اگه بخوام بدون چادر برم تو همین مدلا میتونم بپوشم چون بلندن.ولی این اخریه رو خودم دارم اما میتونم کمربندمو شل تر کنم که حذب نباشه.نمیدونم چه کنم چادر خیلی تو دستو پامه بعد پنج سال هنوز یاد ندارن بپوشم.مثلا کتو شلوار هم میپوشم اما اکثرا کت شلوارام گشاد و رنگ روشنو جنس شون کرمه.حالا من نمیدونم کدوم جنس نامحرمو جدب میکنه واقعا😑😑

نطرتونو محترمانه بیان کنید و یکم منو راهنمایی کنید🥴😂💔

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بقیشون بد اخری با کمر جذبش خوشگلتر

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا 

اوکیه به شرطی که بهت بیاد

زیاد دارم از این مدل لباسا همیشه میپوشم

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

اگر واقعا میخای جلب توجه نکنه اینا مناسب نیستن 

چون واقعا این لباسای رنگی رنگی ادمو خیلی خوشگل میکنه 

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

عزیزم وقتی حجابت رعایت کنی چادر و غیره نداره وقتی ببینن موهات کامل محجبه اس مشخصه ک خانوم محجبه ای هستی و این استایل ها واقعاااا قشنگن🥺😍

من خودم محجبه نیستم اما خیلی خوشم اومد ازشون

قد وزن رو بگو

۱۶۳ 

۵۰

نظرمه ها ولی من خوشم نمیاد چون شکل حجاب استایلیست هاستحجاب یعنی سادگی اینهمه بخوای شیتان پیتان کنی ه ...

دقیقا تو اینستام دیدم میگن وقتی  استایل کردن تو خونته:

بعد شیک و پیک میپوشن دامن شومیز فقط صرفا موهاشون معلوم نیست 

حجاب ک اینهمه چیتان پیتان نداره😕

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..