2777
2789
عنوان

به نظرتون قبول میشم خوشگلا

115 بازدید | 5 پست

امسال سال آخرم انسانی خوزستانی ام

هدفم اهواز دانشگاه چمران

در طول سال فصل مدرسه خوب درس میخونم اما تابستون اصلااا نمیتونم بخونم

میخام بدونم اگ خود همین کتابا رو خوب بخونم،نهایی هم بالا ۱۵ باشه نمره هام میتونم یه رشته مثل ادبیات فارسی یا مثلا جامعه شناسی بیارم؟؟؟ 

(تست نزنم کلا)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین یک چیزی بهت میگم تجربه خودم رشته انسانی بودم امسال کنکور دادم فک نکن ۱۵ گرفتند تو نهایی خیلی آسون هست به خدا که خودم و همکلاسی هام به قصد ۲۰ می‌رفتیم سر جلسه نهایی هر بار هم چنان سوالات وحشتناک بود اصلا کتاب کافی نیست اصلاااااا به خصوص درس های عمومی مثل زبان و ادبیات که ضریب بالا داره برای امتحان عربی ۱۱ نمره معنی خارج از کتاب اومده بود طوری که تمام دانش آموز ها پشمام هاشون ریخته بود خلاصه بگم همه دروس قرارع سورپرایز بشید آنقدر سخت میدن که ۱۰ گرفتن هم خوندن میخواد خیلی 

اگه واقعا میخوای نهایی بالا باشه نمراتت از همین الان شروع کن بخدا که سر جلسه نهایی به حرف من می‌رسی سطح سوالات بشدت بااااللااااااا که حتی نتونی پاس بشی 

حال بدم  تاوان خوبیامٍ🥺💘