2777
2789
عنوان

حتی پفک هم صادر میشه

173 بازدید | 15 پست

بهترین کیفیت پفک موتوری صادر میشه 

اگه به هر دلیلی صادر نشه 

و تاریخش کم مونده باشه پخش میشه تو بازار 

واسه همین گاهی پفک خوش طعم هست 

گاهی نه 

بدترین کیفیت پفک وارد بازار ایران میشه !

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زاااار

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋 

درسته متاسفانه و من به چشم دیدم 

برای رقابت صادراته 

ولی بعضی از شرکتا هم کیفیت خوب داخلی عرضه میکنن

خانوم مترجم و تاجر بین‌المللی هستم👩🏽‍💼🌍✨                        عاشق حیوانات🐾🐎 وجترین هستم CEO انواع سالادهای مختلف دنیا | Fluent in 6 languages Fluent in vibes:)            

کی گفته؟

یکی که اونجا کار میکنه 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

درسته متاسفانه و من به چشم دیدم برای رقابت صادراته ولی بعضی از شرکتا هم کیفیت خوب داخلی عرضه میکنن

اره شنیده بودم ولی یکی که اونجا کار میکنه 

خودش. بهم گفت 

یکی که اونجا کار میکنه

صادرات که همه چی می‌شه و این خوبه برا اقتصاد ولی اینکه جنس خوب اول صادر می‌شه مونده‌ها می‌ره تو بازار ایران نیاز به منبع درست و بررسی داره

پاینده ایران

اره شنیده بودم ولی یکی که اونجا کار میکنه خودش. بهم گفت

ولی اینجوری نیست که همه پفکارو صادر کنن 

بهترین کیفیت رو میفرستن که از رقابت جا نمونن

خانوم مترجم و تاجر بین‌المللی هستم👩🏽‍💼🌍✨                        عاشق حیوانات🐾🐎 وجترین هستم CEO انواع سالادهای مختلف دنیا | Fluent in 6 languages Fluent in vibes:)            

صادرات که همه چی می‌شه و این خوبه برا اقتصاد ولی اینکه جنس خوب اول صادر می‌شه مونده‌ها می‌ره تو بازا ...

اره میگفت جنسی که صادر میشه 

خط تولید جدا داره 

ولی اینجوری نیست که همه پفکارو صادر کنن بهترین کیفیت رو میفرستن که از رقابت جا نمونن

اره میگه جنس صادراتی پفک 

خط تولید جدا داره 

صادرات که همه چی می‌شه و این خوبه برا اقتصاد ولی اینکه جنس خوب اول صادر می‌شه مونده‌ها می‌ره تو بازا ...

درست میگن ایشون عزیزم 

دیگه منبع واضح تر از مایی که کارمون اینه

ولی اینجوری نیست که هرچی مونده رو بفرستن داخل بازار ایران 

اصولا یسری محصولات بخاطر مشکلات متعدد امکان صادراتشون دیگه وجود نداره همونارو میفرستن بازار داخلی 

اره میگه جنس صادراتی پفک خط تولید جدا داره

اره 

و از اون هم بازم ممکنه بمونه قاطی بقیه میکنن تو بازار ایران

جنس بد نیست

درست میگن ایشون عزیزم دیگه منبع واضح تر از مایی که کارمون اینهولی اینجوری نیست که هرچی مونده رو بفرس ...

خودش نشونم داد 

جنس صادراتی طعم همون پفک موتوری اصل هست 

ولی اونی که باید بیاد بازار ایران 

طعم جالبی نداشت دل رو میزد 

اره میگفت اگه به هر دلیلی صادر نشه 

کم مونده باشه به تاریخ میاد تو بازار ایران 

که از رنگ و بافت ‌پفک مشخصه