2777
2789
عنوان

کی سال دیگ عروسیشه بیاید حرف بزنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 33 پست
وای بدترین مشکلبابام بهم پول نمیده پولی ک شوهرم میده حس میکنم با منته اصلا نمیتونم ازش بگیرم کلا از ...

قصد فضولی ندارم ولی خوب بهتره اصلاح و لیزر و یکی دو دس لباس اینارو شوهر آدم بگیره ک کمتر هم رو خانواده فشار بیاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🤣🤔☹️آدم خرجش روهم گردن نمیگیرن بعد شیرینش کدوم قسمته البته بازم خداروشکر راضییم بریم خونه خودمون د ...

وای اون به کنار

مثل بی خانمانا هی از این خونه به اون خونه آسایش نداشتیم همش بحث و دعوا بود چون من دوست نداشتم خونه داداشاش بمونم

انشاالله خوشبخت بشی عزیزم

بعله اینک دوتایی راحته آدم مسافرت میره بیرون میره خرید میره ب فکر دغدغه و نمیدونم خرج خوراک خونه چی ...

آره دقیقا این مواردش خوبه بقیه چیز هاشو فاکتور بگیری

ولی بعد عروسی هم تا قبل بچه بازم خوبه😂🤌🏻

واای دقیقا تمام تصوراتم نابود شدهمش ک دخالتهمش اعصاب خوردیشوهر بیچارمم همش سرکار ک بتونه زندگی جمع ک ...

من دانشجومعلم بودم حقوق داشتم و قبل از عقد هم از بابام پول نمیگرفتم

حالا هم بابام هم نامزدم میگفتن دیگه خودش حقوق داره دیگه پول لازمش نمیشه ولی کارت حقوقمو مامانم گرفته بود واسه جهیزیه

آس و پاس بودم😂🤦🏻‍♀️

قصد فضولی ندارم ولی خوب بهتره اصلاح و لیزر و یکی دو دس لباس اینارو شوهر آدم بگیره ک کمتر هم رو خانوا ...

درسته عزیزم از وقتی عقد کردم بابام هزارتومنم بهم نداده بچه ی طلاقم هستم کلا نمیبینه منو یعنی خورد خوراکمم نمیده ک بهش فشاری بیاد تاحالا یه قاشقم برا جهیزیم پول نداده بخرم 

شوهرم عید برام لباس گرفت تولدم گرفت شهریه دانشگاهم ترمی ۶ میلیون دو ترم تاحالا داده گوشیم پریروز افتاد شکست ۸ میلیون شد اونم داد 

خب روم نمیشه بگم ایناهم خودش داده وگرنع روم نمیشه بیشتر ازین تو فشار بزارمش

من دانشجومعلم بودم حقوق داشتم و قبل از عقد هم از بابام پول نمیگرفتمحالا هم بابام هم نامزدم میگفتن دی ...

واییی الهی چقدر سخت بوده براتون🥺🥺♥️بدترین قسمتش اینجاست ک ادم روش نمیشه بگه

درسته عزیزم از وقتی عقد کردم بابام هزارتومنم بهم نداده بچه ی طلاقم هستم کلا نمیبینه منو یعنی خورد خو ...

خوب دیگ همین قسمتش بده 

من دروغ چرا سمت شوهرم رو بیشتر دارم ک کمتر فشار بیاد روش چون سمت ما جهاز پای خودشه عروسی و مراسم ک میدونی 

هزینه لیزر اصلاح نمیدونم کراتین ی لباسی خوشم بیاد اینارو خودش میده 

ولی خانواده ام کلاس میرم هزینه ی رفت آمد کلاس وسیله برا آموزش اینارو بگیرم ازشون خرجم

از دو طرف 🤣حد وسطه زیاد فشار نمیاد

خوب دیگ همین قسمتش بده من دروغ چرا سمت شوهرم رو بیشتر دارم ک کمتر فشار بیاد روش چون سمت ما جهاز پای ...

آره خیلی خوب کاری کردی اینطوری خودتم راحتری

منم بیخیالی از بابای خودمه کلا انگار بچه نداره راحته 

من قبل عقدمون به شوهرم میگفتم باید ۲ سال عقد باشیم اون میگفت نه ۴ سال عقد بمونیمالان هرروز میگیم کاش ...

خب چرا دلیلش چیه واقعااا🤦🏻‍♀️😂

همیشه مهربان خواهم ماند حتی اگر کسی قدر مهربانیم را نداند من خدایی دارم که به جای همه برایم جبران میکند
خب چرا دلیلش چیه واقعااا🤦🏻‍♀️😂

خیلی دوران مسخره ایه باید همش حواست به همه چیز باشه

اول ک با خانواده اون اشنا میشی شوک فرهنگی داره چون ی خانواده غریبه اس احتمالا و تا کنار بیای سخته و اذیت میشی

بعد مثلا باید حد رفت و امدت مشخص کنی اونجا نری زیاد نمونی از ی طرف دوری از همسرت سخته

از ی طرف دیگه هرکاری میخواید بکنید انگار خانواده هام بینتون هستن در جریان تک تک همه کاراتون هستن واقعا این رو مخه برای من

استقلال عمل ندارید انگار چون تو خونه ی اونا زندگی میکنید

اخی عزیزم ایشالله هممون عروسهای چهارصد و پنجیم ایم😍😍سخت نبود برات دوران عقد؟

قربونت انشاا.....عزیزم بهمچنین .

چرا یه سری سختیا داره .

یه سری راحتیام داره که یه مسئولیتایی رو دوشم نیست ولی اونقدرم که رویایی فکر میکردم نبود و دستمون خالی شد .شرایط اونجور که فکر میکردیم پیش نرفت

خیلی دوران مسخره ایه باید همش حواست به همه چیز باشهاول ک با خانواده اون اشنا میشی شوک فرهنگی داره چو ...

اوووو راست میگیا از این لحاظ خیلی رو مخه خصوصا اینکه از همچی خبردار میشن😢

همیشه مهربان خواهم ماند حتی اگر کسی قدر مهربانیم را نداند من خدایی دارم که به جای همه برایم جبران میکند
قربونت انشاا.....عزیزم بهمچنین .چرا یه سری سختیا داره .یه سری راحتیام داره که یه مسئولیتایی رو دوشم ...

درکت میکنم عزیزم واقعا سخته

امیدوارم ازین ب بعد بهترین ها براتون پیش بیاد