2777
2789
عنوان

بچه تو رابطه مادر پدر گند میزنه

652 بازدید | 43 پست

منو همسرم بااینکه تو روز بارها بهم پیام میدیم وقتی سرکاره 

خونه که میاد بچه هی خودشو میندازه وسط ما .. نمیزاره همو لمس کنیم حتی

شوهرمم خسته س بیشتر مواقع 

حس میکنم بچه داره رابطه مونو نابود میکنه 

وقت و بی وقت بیداره .. اصلا اسایش نداریم

هر بژی کورد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو همه خونه ها اکثر دعوا ها بخاطر لوس بازی بچه هاست 

🇮🇷در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...🇮🇷

ب بلوغ فکری برسین بعد بچه بیارین

هرموقع احساس میکنم حرص و فشار نخوردم و دارم سالم زندگی میکنم میام نی نی سایت خودآزاری😂لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗

همسرت اومدنی بزن کارتون ببینه بچت اینطوری تایم خالی دارین پسر من فقط تو این حالت ازمون دور میشه وگرنه ببینه پیش هم دراز کشیدیم بایه سرعتی میاد پرت میکنه خودشو رومون 😂😂😂😂

من تهی پیمانه بودم ،سرکشیدم خویش را🌱

از همون بارداری شروع میشه

من باردارم شوهرم کلی محبت میکنه بهم ولی دلم واسش میسوزه چون مثلا بغلم میکنه احساس خفگی میکنم میگم برو اونور یا وقتی پیشم میخوابه من جام کم میشه نمیتونم راحت بخوابم بیدار میمونم بنده خدا تشک میندازه پایین تخت میخوابه